Erol KARA

AYIP ETTİK YAHUU…

Erol KARA

FETÖ duruşmalarında sanıkların ifadeleri kanımızı donduruyor. Meğer Fettullahın altın çocukları (!) yakalarına şükran rozetleri, boyunlarına kahramanlık, üstün hizmet ve liyakat madalyaları takılmasını bekliyormuş.

 

Ayıp ettik yahuu…

 

Dinleri ile birlikte Dünyalarını da kayıp eden bu soysuzlar mahkeme  salonlarında tamamen yalan düzmece ile kurgulanmış ifadelerde bulunurken, canlı cenaze gibi iman ettikleri o Mitolojik kahraman Fetullah sümüklüsünün peşinden giderek, cennet hayalleri kuruyorlar.

 

Sembolik bir mitoloji kahramanı olan CİA tasmalı Fettulah’ın zaman zaman verdiği resimli mesajlarla ;  İslami değerleri hiçe sayıp seccadeye ayakkabılarıyla basarak ABD ve Batı'ya “Radikal değiliz, kutsiyetlerimiz yok, şekilsel hususları dert etmiyoruz. Yükselen radikalizme karşı bizi kullanın” mesajını iletti.

 

Yine CİA tasmalı Fetullah ABD'nin en etkili gazetelerinden birine röportaj vererek tabanına ve kamuoyuna “ABD yanımızda, hâlâ güçlüyüz” mesajlarını cezaevindeki oğlanlarına vererek ikinci darbe yapacak güçte olduklarını itirafçı olmamaları konusunda onları uyarıyor.

 

Neyse derler ya. “ Her Devrim önce kendi evlatlarını yer” diye bekleyip göreceğiz.

Mahkeme salonlarında ifade verirken bakıyorsunuz. Sanki bunların farklı dinleri var. Akılları ve kalpleri yok gibi. Mahkeme salonlarına götürülerken başlarını hep dik tutarak. Sanık kürsüsünde birilerinin bunları kahraman ilan etmesini bekler tavırları bizleri çıldırtıyor.

 

Melek sandıkları kişinin CİA tasmalı bir hain olduğunu söylüyorsunuz nafile.

Bizde, koşarak ve sevinerek çıktıkları sanık kürsüsünde kahraman olduklarının ilan edilmesini bekleyen bu insanları idam etmeye kalkıyoruz.

 

Mahkeme salonunda bunlar yaşanırken, tez elden FETÖ operasyonları yapılıyor  mu?

 

Bin defa hayır.

 

Bugün kuzu postuna bürünmüş kurtların halla var olduğunu yazıyoruz. “TIK” yok. Gri hücrelerin özellikle Malatya’da halla canlı olduğunu söylüyoruz kimseden “TIK” yok.

 

“Canımı şeytana satmak”tan da... Hakkaniyeti korumaya “canı burnuna gelmek” pahasına dikkat ettim lakin,

FETÖ konusunda yeterli mücadelenin verilmediğine kaniyim. Halla Gri hücreler var diyorsam var işte.

Halla Polis de ki hücreler canlı. TSK da ki hücreler canlı. Ne bekleniyor? 2019 Seçim sonrası toptan temizlik mi?

Ya iş işten çoktan  geçerse.  

Bakınız karşınızda Batıya sığınan bir örgüt varsa ve bunun uzantıları halla canlı ise 2019 seçimleri demenin veya uzatmanın anlamı yok. Paçasını kurtarmak için çeşitli cemaatlere sızan hainleri nasıl yakalamayı düşünüyorsunuz?

Hakkaniyet yerlerde sürünürken, “dilimi zaptetmek” yakışır mı bana? Ülkemin “ensesinde boza pişirmek isteyenlere karşı susacam mı?

Evet Cumhurbaşkanımızın dışında FETÖ ile mücadele eden yok yok.

Neyse başa dönecek olursak, FETÖ nün altın çocukları yargılanıyor. Lakin sanık kürsüsünde bu aziz Millet için bir lütufta bulunmuş kahraman gibi davranmalarına kimse inanmasın. Çünkü onlar emirlerini çoktan Pennsylvania dan almış suret-i haktan görünen soysuzlardır.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları