Erol KARA

ASIL HEDEF  ZAFER ÇAĞLAYAN DEĞİL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Erol KARA

Dost  ve müttefikmiş gibi görünen katil ABD ‘nin bitmeyen husumeti devam ediyor. 

Şimdi eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında tutuklama kararı çıkaran katil ABD'nin nihai hedefi sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sıkıştırmak ve İran'a uygulanan ambargonun suçlusunu ilan etmek.

Bakan çağlayan için verilen tutuklama kararı Cumhurbaşkanının 16 koruma polisi ve Halk Bankası eski Genel Müdür ü içinde verilmişti.

Anlaşılan o ki FETÖ - ABD ile birlikte başka bir açıdan bizi yine vurmaya çalışıyor. Asıl hedefin ne Rıza Zarrap, ne Halk Bankası Genel Müdürü, ne 16 Koruma polisi ne de eski Bakan Zafer Çağlayan olmadığını bilmeyen kalmadı.

Evet hedefin Türkiye Cumhurbaşkanı olduğunu simitçi -gazozcu bilirken, ABD ile FETÖ işbirliği aleni bir şekilde gözler önüne sergileniyor.

ABD mahkemeleri tarafından verilen tutuklama kararları aslında Türkiye ye açılmış bir davadır.

Katil ABD FETÖ üzerinden Türkiye ye operasyon yapmaya çalışıyor. Katil ABD 7 Şubat ile yaptı başarılı olamadı.17-25 ile yaptı başaralı olamadı. 15 Temmuz ile yaptı başaralı olamadı. Bütün operasyonlar göbeklerinde patladı.

Şimdi yenilen Pehlivan güreşe doymaz misali yeni, yeni hamleler gelmeye başladı.

Ama yemezzz.

 Türk halkı bunun bilincinde, Mazlum İslam coğrafyası bunun bilincinde FETÖ nün yarım kalan operasyonunun ABD ile tamamlanmak istediğinin bütün Dünya artık biliyor.

Ama artık zorrr.

Zavallı ABD başkanı FETÖ nün hazırladığı projeyi uygulamanın peşine düşerken Allah'ın kasırga ile gazabını unutmuş sayın Cumhurbaşkanına saldırmaya çalışıyor.

Şimdi Zafer Çağlayanla birlikte devam eden süreç Cumhurbaşkanına uzanana kadar devam edecektir.

ABD’deki Rıza Zarrap davası, eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan ve eski Halk Bankası Genel Müdürü hakkında verilen tutuklama kararı, İsrail uşağı ve eli kanlı Barzani’nin yapacağı referandum öncesi Türkiye’ yi köşeye sıkıştırılması, Rusya ve İran vetoları, çok hayra alamet gelişmeler değil.

Cumhurbaşkanın dediği gibi  artık burnumuza pis kokular gelmeye başladı.

Lakin Türkiye Ana muhalefetiyle, ulusu ile bir ve diri olursa Hem FETÖ nün oyunları hem de katil ABD’nin oyunlarını Allah başlarına geçirecektir. Ama son günlerde Ana muhalefet partisinin eski model Milletvekillerinden biri olan Sezgin Tanrıkulu’ nun çıkışları tüylerimizi diken, diken etmeye devam ediyor. Sanki Türk Milletvekili değil de yabancı bir ülkenin Milletvekili gibi şer güçlerinin söylemleri ile Türk halkına ilginç açıklamalarda bulunarak, aziz Milletin sabrını zorluyor.

Bunu fırsat bilen katil ABD ile FETÖ, PKK ‘da hazır varken ben gereğini rahat yaparım projesi ile boyunu aşan kararlar alıyor. ABD sanırım bizi Irak, Suriye gibi ülkelere benzetiyor.

Ama vallahi, Billahi o ülkelerden biri değiliz.

Ama vallahi ve Billahi Türkiye isterse ABD ‘de yeni bir Türk Devleti daha kurar.

Nasıl mı?

Bakınız 40 Yıldır tam 30 ülke ile savaş halindeyiz yıkılmadık.

Yurt içinde ki bütün manipülasyonlara karşı yıkılmadık.

Cumhuriyet tarihinden bu yana birçok darbe ile yıkılmadık.

15 Temmuz ile yıkılmadık.

Hep mazlumların dostu olduysak.

Demek ki, görünmeyen Allah dostları var ve onların askerleri var.

Unutulmamalı ki, Türkiye artık eski Türkiye değil.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları