Erol KARA

ADAY LİSTELERİ HİÇ BİR ZAMAN  BEĞENİLMEDİ Kİ

Erol KARA

Ak Parti listeleri açıklandı. Fırtınalar, Kasırgalar, tufanlar kopuyor ki görmeyin.

Vatan hainleri için son umut olan bu seçim, ülkenin kaderine belirleyecek.

Listeye giren adaylardan bir kaçının kesinlikle Elazığ ‘a fayda getiremeyeceğini düşünen insan sayısı çok fazla.  

Ama armudun sapına ve üzümün çöpüne bakılacak zaman değil. Listeye giremeyenlerin“ben varsam ne ala, ben yoksam felaket” anlayışını tamamen nefsane bir anlayış diye görüyorum.

Hele, Ak Parti’nin aday adayları listesi çok komik insanlarla doluydu. İlkokul da sınıf başkanı bile olamayacak çapta olanlar mı? dersiniz. Sadece Ak parti yaftasını alıp gelecek beklentisi olanlar mı? Partisini ve Milletvekillerini çıkıp Tv ekranlarından bilmeden eleştirinler mi? nelerrr nelerrr.

Hani güzel bir söz vardır; Siyasette temsil şuuru gerektirir. Oy aldığınız seçmenin iradesi siyasetçinin namusudur. Kendisine oy veren seçmene göstermesi gereken sadakati gösteremeyenlerin ülkesine ve milletine sadakat göstermesi mümkün değil” diye.

Bu söz bana göre çok anlamlı.

İtirazlarımız, hayallerininiz, kırgınlıklarımız, küskünlükleriniz olabilir. Ama aday adayı olup listeye giremeyenler bilsin ki, şimdi zalimleri sevindirme mazlumların boynunu bükme zamanı değil.

Gün, zalime tokat atma günüdür.

Çünkü KÜFFAR ayakta bekliyor.

Evet listelerde beklenen olmadı, iradeye inat emir vaki isimler getirildi ama, temayül yoklaması. Anketler dikkate alınmadı gibi.

Dedim ya çok fazla eleştiri yapıp mide bulandırmak istemiyorum. Şu temayül yoklaması yapıp insanlara hakaret edilmesin yeter.

Ak Parti listesinde bulunan birkaç isme tepki çığ gibi büyürken, MHP de Oğuzhan Demir den başka kim olabilirdi? Sorusunu, CHP de Gürsel Erol çok değerli bir sosyal demokrat düşüncesini, SP de Hacıbekiroğlu vefalı bir siyasetçi olgusunu hatırlatmadan geçemeyeceğim.

Özellikle,  Ak partide şimdi listeye giremeyenlere yakışan onun bunun kalemi ile oraya buraya saldırmak, saldırtmak düşmanlaşmak değil, aynaya bakmak.

Kimsenin vazgeçilmez olmadığının bilinciyle… Davaya odaklanmak partinin bir neferi gibi çalışmak.

Ben varsam ne ala…!  Ben yoksam fırtına kim ki listedekiler diyerek burnunu yüzünü çevirmek dava adamlığına yakışmaz.

Milleti temsil etme yeri, kimsenin sürekli yeri olamaz. Başkalarına da fırsat vermek lazım. Bu millette ne cevherler var. Onun için bir dava yürütülüyorsa alınganlık, küslük olmaz, zaten bu duruma düşenlerin davaya faydası olmaz.

Şimdiden Ak Parti hapı yuttu, CHP iki çıkarır, MHP şunu yapar, SP zorlar HDP bilmem ne yapar demek boş.

Niye mi? çünkü siyaset bu. Dün kötü dediğimize bugün çok iyi, oy vermem dediğimize oy veren bir milletin evlatları olarak peşin peşin konuşmamak gerekir diye düşünüyorum.

Çünkü ben günde beş kez değişen insan gördüm.

Ak Parti MHP, CHP,SP  listeleri şehrimize hayırlı olsun.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları