Erol KARA

ABD, ZEM ZEM İLE ZEHRİ BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Erol KARA

ABD Öcalan saygın bir şahsiyet değil diyor.

Akla gelen ilk soru : Acaba ABD Öcalan ‘nın yerine yeni saygın görmeye değer birini mi hazırlıyor.

Evet görünen o ki, bu açıklamayla Abdullah Öcalan gözden çıkarılmış.

 

Aslında Abdullah Öcalan la alınacak yol alınmış, bitmiş durumda diyor katil ABD.  Yeni bir liderliğe işaret ediliyor. Öte yandan Türkiye nin tepkilerini azaltmak için geçici süre ile PYD ile işbirliği yapıyoruz deniyor ve Öcalan’ın posteri ABD li askerlerin eşliğinde açılıp Dünyaya servis ediliyor.

 

Bu nasıl Müttefiklik anlamış değiliz.

 

Katil ABD, 3 Bin Tır dolusu silahı PYD ye gönderirken ne kadar samimi olduğunu da ıspatlıyor.

ABD kendi müttefikini yani PKK nın zarar görmemesi için Rakka yı öyle bir bombardımana tutu ki, yerle bir etti.

Cerablus ta çok iyi operasyonlar gerçekleştiren Türkiye ye dünya çok sert çıkış yapmıştı. Ancak hiçbir sivil zarar görmemişti ve 60 şehit vermiştik.

 

Rusya Rakka nın bombalanmasıyla ilgili ABD yi öyle bir suçladı ki, Rakka nın bombalanması “2. Dünya savaşında müttefik kuvvetlerin Dresteni bombalamasıyla eş değer”  dedi.

 

Rakka ABD tarafından bombalanıp yerle bir edilirken şimdi o bölgeye PKK lılar yerleştirilmeye çalışılıyor.

Rakka yerle bir edilirken, ABD sanki insan hakları ve Demokrasi hassasiyeti olan bir ülke görüntüsünü halla vermeye devam ediyor.   

 

Ha bu arada Merkezi Süleymaniye de bulunan Goran Partisi  Barzaninin istifasını istedi.. Muhalefet hareketlendi gibi görünürken Barzani nin işi giderek zorlaşmaya başladı.

 

Özetle Zem zem ile Zehri birleştirmeye çalışan ABD, Kuzey Irak da ki Kürdistan hayallinde zorlanacak gibi.

Katil ABD ne kadar Ortadoğu yu kan gölüne çevirmek isterse istesin, “zafer liderle kazanılır mantığını” unutmuş olacak ki, Trump gibi Şempaze ile daha 4 Yıl idare edilecek.

 

Evet Dünya kendisine helal kıldığını bize haram kılıyor. ABD müttefikmiş gibi görünüp hasım hane kararlarını sürdürüyor. 

Türkiye ise tarihi boyunca hep sırtlanlara karşı mücadelesini sürdürüyor. 

Başa dönecek olursak ABD nin Öcalan saygın bir şahsiyet değildir sözü Mealen şöyle : ”Öcalan bizim için bir zamanlar önemliydi. Şimdi önemsiz, onun yerine birini monte etmek için çaba gösteriyoruz. PKK nın kolu olan PYD ile yakın işbirliği içindeyiz. Araplardan aldığımız topraklara PKK lıları yerleştiriyoruz. Rakka ve Sincar PKK ya verildi.”

 

İmam ı şafi Hz. Şöyle buyuruyor.

 

“Düşman nereyi gösteriyorsa hakikat odur”

 

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları