Erol KARA

15 TEMMUZ'DA YATAKTA BASIP ŞAFAKTA ASACAKLARDI

Erol KARA

Kader-i İlâhi müsaade etmedi.

15 Temmuz darbe ve işgal girişimi başarılı olsaydı, CİA Ajanı Fetullah Gülen Kanuninin kalafatı ile İstanbul Atatürk havaalanına inecek Türkiye için kirli bir sayfa açılacaktı.

Alçaklar o gece yıldız avına çıkmıştı, zıpkının ucunda ateş böceğiyle geri döndü.

Evet, 15 Temmuz’u tarih sayfalarına asla silinmemek üzere kazıdık, asla unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.

İnsanları ahlaklarına. Vicdanlarına göre değerlendirmezsek daha çok 15 Temmuzlar göreceğiz diye düşünüyorum.

Bakınız, eğer insanları liyakat esasına göre değil de; mezhebine, tarikatına, cemaatine, yediğine, içtiğine göre vazife verirseniz generalleri kabiliyetine göre değil de secde durumuna göre Profesörleri akademisyenleri bilgisine göre değil de secde sayısına göre atama yaparsanız, bir hain darbeyle karşılaşma ihtimali her zaman olabilir. 

Bakınız, aradan kaç yıl geçti hallen FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadı.

FETÖ’den yargılananlar ve yakınları mağdur edebiyatı ile kriptolu yaşamlarını sürdürürken, FETÖ ile ilintili Milletvekilleri ve Bakanlara hallen görev verilmesi şehitlerin kemiklerini sızlattığı gibi Aziz milletin vicdanında da soru işaretleri bıraktı.

15 Temmuz, Türkiye’nin geleceğiyle, istikbaliyle, istiklaliyle ve aziz milletimizin huzuruyla oynamaya yeltenenlerin alçaklığıydı.

15 Temmuz, egemenliğimize ve bütünlüğümüze yönelen ciddi saldırılara karşı Çanakkale ruhu ile devlete, millete ve onun bekasına sahip çıkıldığı gündü.

15 Temmuz, devletin varlık mücadelesiydi.

Lakin, Hainlere ve onların işbirlikçilerine hallen hak ettiği derslerin verilmediği kanaatindeyim.

Özetle FETÖ’nün A takımı ortaya çıkarılmazken, bu mücadelenin başarılı olduğunu söylemek abesle iştigal olur.

Bakınız;  hallen alçak güruh, ayakta ve subliminal mesajları ile ülkede ki bütün siyasi ve ekonomik gelişmelere sekte vurarak hallen canlıyım mesajları verirken, hükümettin FETÖ ile mücadelede yetersiz olduğunu paralel yapı denilen habis şebeke aklın, vicdanı, insafı yok sayarak, her türlü hukuksuzluğu mubah görerek ele geçirdiği yargı-emniyet gücüyle Türkiye’yi yeni baştan dizayn  etmenin peşinde olduğunu hissediyor ve tehlikenin hallen devam ettiğini hatırlatmak istiyoruz. 

İnsanların hayatlarıyla oynayan, havuzda topladıkları bilgilerle insanları tehdit eden, anahtar teslim devleti almak isteyen illegal paralel yapılanma hallen Amerika ve Avrupa ülkelerinden milisleri ile çok sert mesajları vermeye devam ediyor.

Öyle ise, Hükümet bu konuda başarılı mı? onu sorgulamamız gerekir.

FETÖ ile mücadelede Sayın Cumhurbaşkanı kadar hiç kimse emek vermiyor elini taşın altına koymuyor doğru ama, FETÖ ile ilintili Bakanlar Milletvekilleri ellerini kollarını sallayıp gezerken bilmeden işin içine girip mağdur olanların mağduriyeti de giderilmiyor.

Ez cümle, Allah bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın.

Bizi yatakta basıp şafakta asacaklardı.

Allah cc. Fırsat vermedi, başarılı olamadılar ama, yeni yeni denemelerle ülkemiz karşı karşıya iken Sayın Cumhurbaşkanı etrafındakilere halen dikkat etmemesi vallahi billahı çok düşündürücü.

Selam ve Dua ile.

 

Yazarın Diğer Yazıları