Cengiz GÜLAÇ

BU KADARINI BEKLEMİYORDUM

Cengiz GÜLAÇ

Kanal 23’te her Cuma saat 23:00’da Sevgili Zülfü Bal’la hazırlayıp sunduğumuz “Gece Görüşü Objektif” programında iki haftayı geride bıraktık.

Muradımız iyiydi, beklentimiz de iyiydi… Lakin ne yalan söyleyeyim, bu kadar ilgiyi beklemiyordum.

Programın bu kadar çok beğenilmesinin altında bazı sebepler yatıyor elbette…

Daha önce iki buçuk yıl kadar Kanal E’de program yaptım. Her zaman, her yerde hakkını teslim etmişimdir. O iki buçuk yıllık sürede kanalın sahibi Sayın Yasemin Açık bir tek gün bile bana imada bulunmadı, her zaman moral verdi, destek oldu. Ben de o moralle elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu vesileyle tekrar Yasemin Hanıma teşekkür ederim.

Gece Görüşü Objektif programına başlamadan önce aynı şekilde kanal yönetiminden inanılmaz bir destek gördük. Başta Sayın Burak Soylu olmak üzere, Sayın Esra Soylu’ya, Sayın Yunus Evliyaoğlu’na, Sayın Metin Eren Erol’a ve Sayın Ahmet Paki Kaymaz’a sonsuz teşekkürler…

Şehre ve kanala bir katkı sağlamak adına bu isimler bizlere inanılmaz destek oluyor. Sevgili Zülfü ve ben de elimizden geldiği kadar, kendi doğrularımızdan taviz vermeden, kanalımıza bir zarar getirmemeye özen göstererek, inanılmaz bir özgürlükle programa çıkıyoruz.

Gelelim Zülfü Bal’a…

Zülfü programın moderatörü değil, ben de konuk değilim. İkimiz de programın yorumcusuyuz.

Bu hatırlatmayı şunun için yaptım…

Programın formatında bir kişinin dakikalarca konuşması diye bir şey yok. Ben konuk değilim. Zülfü zaman zaman araya giriyor diye izleyiciden mesaj geliyor. Zaten format böyle.

Bir de, Zülfü günlük hayatta da böyle birisi. Daha önce kendim program yaptım, konuk aldım, başka programlara konuk oldum…

Emin olun, ilk iki hafta eğer bu kadar çok beğenilmişse bunun en önemli aktörü Zülfü Bal’dır. Hem ilk defa benimle cebelleşen birisini bulmuşum, keyfini tahmin bile demezsiniz.

Zülfü reyting kaygısıyla araya girmiyor. Adamın doğal hali böyle. Eminim o da ilk defa istediği her soruyu yöneltecek birisini bulduğu için mutludur.

Dediğim gibi, programda Zülfü gerçek, doğal haliyle davranıyor. Hem ben Zülfü’nün hiçbir zaman susmama ihtimalini sevdim!

Hepimizin hayatta travmaları vardır. Zülfü’de, hepimizin suskun geçirdiği o dokuz ay on günlük süre bir travma yaratmış! Kırk yıldır o dokuz aylık açığı kapatamadı gitti!

(Programın beğenilmesinde en önemli faktör Zülfü’dür dedim daha beş cümle önce. Zülfü bak, sakın üzerime gelmeyesin. Programda iki saat seninle cebelleşiyorum bari burada keyfini çıkartayım!)

Programdan, program ortağımdan çok memnunum. Allah daha iyi şeyler yapmayı bizlere nasip eder inşallah…

Gelelim sizlere…

Vallahi ve de billahi, inanılmaz mesaj geliyor. Artık iltifatlarınızı okumaya mahcup oluyoruz, o derece yani…

Monoton geçen, kimsenin suya sabuna dokunmadığı, herkesin herkesi yağladığı programlar belli ki izleyiciyi yormuş.

Bütün izleyicilere sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız. Mesajlarda beni en çok mutlu eden şey ise, kimse niyet okuyuculuğu yapmıyor. Çok seviyeli, programa katkı sağlayan yorum ve eleştiriler geliyor.

Teşekkürler Kanal 23,

Teşekkürler Burak Soylu,

Teşekkürler Zülfü Bal,

Ve teşekkürler Elazığ…

Yazarın Diğer Yazıları