Cengiz GÜLAÇ

BARIŞ PINARI FUNDA ARAR'IN BACAKLARINDAN DAHA KIYMETLİ DEĞİL Mİ?

Cengiz GÜLAÇ

Allah yüzümüze baktı da Barış Pınarı Hareketi başladı ve Orcik Festivali iptal edildi! Yoksa, Allah muhafaza az daha ahlakımızdan olacaktık!

Orcik Festivali sebebiyle ahlakımızı dert edinen cevval ahlak zabıtalarının vicdanlı(!) duruşunu takdir edelim etmesine de, kafama bir şey takıldı…

Kırk yıla yakın bir süredir süren terör belasıyla uğraşırken, Batı’nın göz göre göre güneyimizde bir terör devleti oluşturmasına izin vermemek adına devlet Barış Pınarı adı altından bir operasyon düzenledi. Üç beş ülkeyi saymazsak bütün dünya harekâta karşı geldi.

Bu karşı çıkışta ABD küstahlığıyla her zamanki gibi ön safta yer aldı. Donald Trump’un küstah, iğrenç mektubunu, yaptırım tehdidini hatırlıyorsunuzdur.

Operasyon başladı, Suriye bataklığında başarısız olacağımız ümit edildi. Sonra…

Şimdilik hedeflerimize ulaştık. Umalım da ülkemizin başına başka çoraplar örmesinler.

Tüm bu süreçte bir şeye kafayı taktım. Bizim, Funda Arar ismini duyunca Ivan Pavlov’un koşullu şartlanma deneyindeki gibi otomatikman haz salyalarını akıtan ahlak zabıtalarını neden Barış Pınarı Hareketi konusunda ön saflarda göremedik?

Cinsel dürtülerini dizginlemekte zorluk çeken sevgili ahlak bekçisi tombul amcalar!

Bakın ortada devlet olmazsa koruyacağımız ne bir ahlakımız kalır ne de namusumuz! Barış Pınarı Harekâtında haysiyetimizi koruyan ordumuz iki kelam desteği ve iki kelam duayı fazlasıyla hak ediyor.

İslam’ı Araplaşmak zanneden arkadaşlara da iki çift lafım olacak…

Biz yine her yerde ve her zamanda Filistin halkına yapılan zulmü protesto edelim. Bize yakışan budur. Ama her canınız sıkıldığında İsrail’i protesto ediyorsunuz ya, lütfen iki çift lafı da Filistin yönetimine ediniz.

Yapabilirseniz, az biraz da Batının kucağında oturan Arap yöneticilere iki çift kınama yayınlayınız. Fena olmaz mı?

Sevgili okur,

Geçen akşam Haber Türk’te iktidara yakın bir gazeteci çok güzel bir tespit yaptı…

“Ümmet yok, Mehmet var!” dedi. Yani Mehmetçik…

Adından da anlaşılacağı üzere “Kurtuluşumuz” için mücadele verirken İstiklal Harbinde yalnızdık. Kıbrıs’a çıkarken yalnızdık. Bir tek koca İslam coğrafyasında Kaddafi destek oldu bize.

Kırk yıldır PKK’nın itlerini Müslüman ülkeler himaye ediyor, kamplar açıyor. Barış Pınar’ı Harekâtında hiçbir Müslüman ülke Macarlar kadar dik duramadı.

Güçlüysen varsın, hayattasın, hayat hakkına sahipsin…

Bütün müminler kardeştir diyeceksiniz. Eyvallah da,..

Bıçak kemiğe dayandığında da maalesef meydanda sadece kendi milletin ve ordun kalıyor. Bu hakikati de görelim.

Allah devletimize, milletimize, ordumuza zeval vermesin…

Hülasa…

Eğer devletimizin bekası, onuru, milletimizin şerefi, namusu ve haysiyeti için yapılan bir hareket Funda Arar’ın bacakları kadar iç dünyanızda bir etki uyandırmıyorsa…

Lütfen huzurumuzu kaçırmayın!

Gerçi başlık yüzünden şey olunca yazıyı okuyamamışlardır ama!

Neyse işte…

Yazarın Diğer Yazıları