Cengiz GÜLAÇ

ADAM BELKİ SAPIK YA BİZ?

Cengiz GÜLAÇ

            Çok muhterem Mehdi Efendi hazretlerimiz gözaltına alınmış! Kimden bahsettiğimi anladınız tabii ki. Adnan Oktar hocamızdan bahsediyorum.

            Haber sitelerinin yazdığına göre çok muhterem Adnan Oktar Mehdi Efendi hazretleri hakkında “Organize suç örgütü kurmak, uluslararası ajanlık, küçük çocuklara taciz” iddialarıyla soruşturma açılmış.

            Suç örgütü kurmuş mudur, olabilir…

            Ajanlık, yani casusluk faaliyeti yürütmüş müdür, olabilir…

            Küçük çocuklara taciz de bulunmuş mudur, olabilir…

            Soruşturma dosyasında savcılık ortaya bir şeyler koyacaktır. Bekleyip görelim. Rezaletin boyutları ortaya çıkar nasıl olsa.

            İddia edilen suçların olma ihtimali bir tarafa Mehdi Efendinin büyükleri, yani hepimizi ve kutsal değerlerimizi taciz ettiğini kesin olarak söyleyebilirim! Bu zaman kadar neden beklenildiği ayrı bir konu. Ama başımdan geçen ibretlik bir olayı anlatmam lazım… (Heyecana gerek yok. Adnan beni taciz etmedi! Lütfen konuyu çarpıtmayalım!)

            Bu sempatik Mehdi Efendi hakkında daha önce köşemde iki yazı yazmıştım. İktidar neden bu adama sessiz kalıyor ve nasıl oluyor da söz konusu din olunca bu kadar kolay kandırılıyoruz diye eleştirmiştim. Söylemesi ayıptır, mizah düzeyi yüksek yazılardı.

            Sonra ne oldu biliyor musunuz?

            Yazı çok beğenildi ama bir dünya nasihat dinlemek zorunda kaldım. Dinlediğim nasihatlerin özeti şöyleydi:

            “Adnan Oktar’la uğraşma. Adam çok güçlü. Arkasında karanlık güçler var. Kimse uğraşamıyor, dikkat etmiyor musun? Başına bela açma…”

            Tatlı su kurnazlığının geçer akçe olduğu toplumumuzda bir namussuzluğu dile getirmek genelde saflık veya aptallık olarak nitelendirilir. Sahtekar Mehdi Efendi dini kullanıyor, İslam’a zarar veriyor, sapığın teki… Ama sen konuşma, yazma!

            Aynı telkinleri FETÖ konusunda da çok işittim. Bu adamlar çok tehlikeli, çok güçlü, başına bela olurlar demeyen kalmadı. En son ramazan ayında ilimizin popüler bir FETÖ’cüsüyle fırında karşılaştığımda aba altından sopa gösterdi bana. Belki bir gün yazarım. Belki değil, beni tanıyorsunuz, muhakkak ki yazarım!

            Her gün ekranlarda silikon patlaması yaşayan kediciklerin kirli ağızlarından “Maşallah” düşmediğinde Mehdi Efendiye atfedilen güçten korkan, ekranda muhafazakâr rolü oynayan yandaş amcalar susuyordu. Yarın “Ben demiştim” demekte sırayı hiçbirimize bırakmayacaklardır!

            Sevgili okur, özetle…

            Fetullah Gülen gillere, Adnan Oktar gillere devlet müdahale edene kadar hiçbirimiz bu sapıkları vicdanımızda mahkûm etmedik. Aldatılmanın en aşağılığı olan “Allah ile aldatılanlardan” olmamayı başaramıyoruz. İki “Maşallah”, bir “Elhamdülillah”, üç “İnşallah” ile sapkın insanların her türlü maymunluğuna inanıyoruz.

            Biz bu insanları zamanında vicdanımızda mahkûm etseydik, hiç kimse insanları Allah ile aldatmaya kalkamazdı.

            Şimdi iyi mi oldu? Ne olacak o kedicikler? Yazık değil mi? 

            Ortada kalmasalar bari!

Yazarın Diğer Yazıları