Cengiz GÜLAÇ

AÇILIN, AZICIK ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NI ÖVECEĞİM!

Cengiz GÜLAÇ

            Yazarlık hayatımda ilk defa birisinden başlık çalıyorum! Ahmet Hakan Hürriyet’teki köşesinde MHP’li Cemal Enginyurt için yazdığı bir yazının başlığını bu şekilde koymuştu, hoşuma gitti…

            Şahin Şerifoğulları’nı neden mi öveceğim? Anlatayım efendim…

            Geçtiğimiz hafta Elazığ Belediyesinin meclis toplantısı ağır iddialara sahne oldu. Behçet Susmaz gündem dışı söz aldı ve çok ciddi iddialarda bulundu. Ekrandan bazı krokiler gösterdi ve önceki belediye döneminde meclise, imar komisyonuna gelmeden birilerine rant verildiğini, eski dönemde bir dünya pisliğin, ahlaksızlığın, kepazeliğin yaşandığını, bu son iddiasını da tesadüfen öğrendiğini söyleyip… Şahin Başkanın da konuyu bilerek örttüğünü, belediyeyi CHP’den başka bir partiden devralsa böyle davranmayacağını iddia etti.

            Biz de Kanal 23’te yayınlanan Gece Görüşü Objektif programında organik ve orijinal ülkücü, Sevgili Zülfü Bal ile birlikte belgeleriyle konuyu ele aldık. Ne kimseye hırsız dedik ve ne de kimseye dürüst dedik. Sadece ve sadece belge yayınladık. Meselenin içeriği aslında neydi, belgeler neydi, iddia neydi diye merak edenler Youtube sitesinden “Gece Görüşü Objektif Bölüm 12” yazınca programı izleyebilirler.

            Sayın Şerifoğulları’nı övme kısma burada başlıyor…

            Başkan mecliste Behçet Susmaz’a cevap verdi ve… Değil partilisi, ailesinden birisini bile ilgilendirse asla hiçbir yanlışın üstünü örtmeyeceğini, kendilerini zan altında kimsenin bırakamayacağını söyledi ve derhal talimat verip konunun araştırılması için komisyon kurulmasını istedi…

            Bravo…

            Gönülden bravo…

            Vallahi bravo…

            Bravo demeyi unutmuş olabilirim! Bravo!

            Başkan top çevirmedi. Usulen, herkesin konu geçtiğinde konuşmuş olmak için hava basıp dürüstlük artistliği yaptığı gibi konuyu küllemedi.

            Memlekette kime sorsan dürüst…

            Peki hırsızlar kim?

            Memlekette kime sorsan Hak için canını bile ortaya koyar…

            Peki bu kadar pislik var denen bir düzende, neden hiçbir şey ortaya çıkmaz?

            Memlekette kime sorsan kimse haram lokma yememiş…

            Peki insanlar çaldıklarını çöpe atalar diye mi bunca entrikayı yapıyor?

            Memlekette kimse sorsan herkes Hz. Ömer kadar adil…

            Peki o zaman bu memleketin firavunu kim?

            Neyse…

            Hele bir komisyon kararı ortaya çıksın, bakalım ne çıkacak? İddia doğru çıkarsa Şahin Başkan gereğini yapacağını söylemişti. Yalan çıkarsa… Bu mesele daha çok su kaldırır!

            Bahsettiğim programda defalarca yalvardım, Allah aşkına beni savcılığa şikâyet edin, daha önce koşup savcılığa İyi Parti’ye verdiğiniz oyu inkâr edip, beni iftira atmakla itham edip şikâyet etmiştiniz ve savcılık kanalıyla Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olsun diye imza verdiğiniz kesinleşmişti, yine şikâyet edin dedim. Kendi kendimi ihbar edeceğim, savcıların benimle dalga geçmesinden korkuyorum! Bu sefer inat etmişler, şikâyet etmiyorlar!

            Elimdeki belgelerin hepsini bilgi edinme yasasından aslı gibi yaptırdım. Dört gözle şikâyet edilmeyi bekliyorum ki, belgeleri savcılığa sunayım.

            Sözüme mani olunmasını engelleme şansım yok diye prensiplerimden taviz verecek değilim. Neticede bu bir yerde imkân meselesi ama bu köşe tıpkı babamın malı gibi Sevgili Ağabeyim Ahmet Toprak tarafından bana zimmetlendi! Ahmet Ağabey bile yazacaklarıma karışamaz, karışmaz, karışmadı, biliyorum karışmayacak… Teşekkürler Ero!

            Hak olan, Hak adına bildiğim her şeyi yazarım! Sorumluluğum sadece Allah’ıma ve vicdanımadır…

            Eveeettt…

            Sırf dürüst görünmüş olmak adına kelime israf etmediğiniz için tebrikler Sayın Şahin Şerifoğulları,…

            Sayın Başkan, yastığa başınızı koyduğunuz zaman yaşadığınız bu huzuru hiçbir şey için kaybetmeye değmez. Güzel bir duygu, değil mi?

            Hep böyle kalmanız dileğiyle… 

Yazarın Diğer Yazıları