Batuhan Kemal AYDIN

Fethiye Atlı Trenden İndi Mi Gerçekten?

Batuhan Kemal AYDIN

Önceki dönem, en nadide ilçelerimizden biri olan Keban Belediyesinde adeta tabuları yıkmış, birçok imkansızlığa rağmen ciddi işler yapmış bir başkandan söz ediyoruz. Elazığ’da ve Keban’da ilk bayan belediye başkanı olma özelliğinin yanısıra AK Partinin de ilk kadın belediye başkanlarından olma ünvanını elinde barındıran bir başkan…Hani herkesin bildiği yada düşündüğü siyasetin bir kirli yüzü vardır ya işte o kirli yüzün kokusunun dahi üzerine sinmediği içten, samimi olduğu gibi yaşayan davranan konuşan bir başkandan bahsediyoruz.

Kendisini tanıyan herkes bilir mükemmel demiyorum fakat siyasi arenanın dönem dönem mide bulandırıcı bir hal aldığı arka planda yapılan kulisler, türlü türlü ayak oyunlarının döndüğü böylesine temiz ve istekli insanların desteklenmesi onure edilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Neyse gelelim Tren meselesine...

Dün birçok insanı dinledim, yorumları paylaşımları okudum, acaba insanlar gerçekten haklı mı? AK Parti trenden ineni tekrardan trene almış mı oldu?

Bu tarz yorumları yapanların en önemli ortak özelliği bu insanların neredeyse tamamının bahsedilen trenden gerçekten inmiş kişiler olması. Geçmişte bahsi geçen AK Partinin treninde yer kapma yarışına giren kim varsa bugün Fethiye Hanımı istenmediği yere gitmekle, İl Teşkilatını da trenden ineni tekrardan trene bindirmekle suçluyor.

Ne dün Fethiye Atlı trenden inmişti, ne de bugün trene bindi!

Fethiye Atlı, siyasi bir hatanın kurbanı oldu. Türk siyasi tarihinde bu gibi olaylar geçmişte de yaşanmıştır bugün de her siyasi parti de yaşanabilecek bir durumdur..

Mart 2019 seçimlerinde, Fethiye Atlı bu trende benim bir koltuğum var demesine rağmen dedim ya bir hatanın kurbanı oldu ve tüm sıkıntılara rağmen bu ilçe benim evim, AK Parti benim çatım dedi!

Yani demem o ki bu tren meselesi Fethiye Atlı ile AK Parti Elazığ İl Teşkilatı arasında tutmaz burdan size ekmek çıkmaz fazla da uzatmayın!

Benim asıl merak ettiğim şu; 

Süreci il ve ilçe bazlı yakından takip eden biri olarak, seçim sürecinde Fethiye Atlı üzerinden kara bir propaganda yapan, hakkında yalan yanlış şeyler söyleyerek bağımsız adayın seçimi kazanmasının önüne geçmek için çalışma yapan teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılan Başkan Atlı’yı gördüklerinde utanırlar mı?

Yazarın Diğer Yazıları