YAZ ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenliklerine yoğun katılım gösteren vatandaşlar, müzik eğlence programlarında keyifli vakit geçiriyor.

YAZ ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve haftada bir gün yapılan Yaz Şenlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen Yaz Şenlikleri programında bu hafta sanatçı Tekin Bulut ve mehter takımı sahne aldı. Elazığlı sanatçı Ömer Çapar'ın da konuk olarak katıldığı programa katılan vatandaşlar, Bulut ve Çapar'ın birbirinden güzel eserleriyle keyifli bir akşam geçirdi.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, yaz boyunca şenliklerin devam edeceği belirtilerek; "Yaz Şenliklerimiz vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla devam ediyor. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek olan şenliklerimizde Elazığ'ımızın çok kıymetli sanatçılarını halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Çeşitli yarışma programları ve farklı etkinlikleri de bünyesinde barındıran etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.