Yaşattığınız gurur için teşekkürler!

2014 yılında amatörden Türk Futbolu'na kazandırılan Elaziz Belediyespor, tarihinde ilk kez oynadığı Play-Off'ta yarı finalde elendi

Yaşattığınız gurur için teşekkürler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve sergilediği büyük başarıyla Elazığ’a play-off heyecanı yaşatan Elaziz Belediyespor, yarı finallerde elendi.

5-2’nin rövanşında temsilcimiz deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. 15 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Tarsus İlçe Stadı’nda oynanan ve Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin’in düdük çaldığı maça temsilcimiz; Engin Olgun, Furkan Camcı, Altan Kılıç, Onur Alsu, Abdullah Temircan, Eren Çinkılınç, Çağlayan Alpsatan, Batuhan Kaya, Fahri Genç, Volkan Serim ve Okan Sarı onbiriyle çıktı.

Maçın henüz 7. dakikasında ev sahibi takım Ergun’un golü ile öne geçerken bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.

İkinci yarıya gol ümidiyle başlayan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz 49. Dakikada Ferhat’ın penaltıdan attığı golle 2 farklı yenik duruma düştü. 59. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ergun kendisinin 2., takımının 3. golünü Elaziz Belediyespor filelerine bıraktı. Mücadelenin 66. dakikasında sahneye kaptan Volkan Serim çıktı ve farkı 2’ye indirdi. 81. Dakikada bir kez daha fileleri havalandıran kaptan, durumu 3-2’ye getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca mücadele 3-2 Tarsus İdman Yurdu üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu sonucun ardından Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, tarihinde ilk kez oynadığı TFF 3. Lig Play-Off’una yarı finalde veda ederken, Tarsus İdman Yurdu finale yükseldi. Sarı-Lacivertli ekibin finaldeki rakibi ise Sultanbeyli Belediyespor’u eleyen Kızılcabölükspor oldu.