Yarın son gün!

Elazığspor'un lejyonerleri Elmar Bjarnason ve Andreas Tatos bir daha da Elazığ'a dönmeyebilir…

Yarın son gün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Maddi problemlerin had safhada olduğu Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, yeni bir umut ışığı doğdu. Çarşamba günü itibariyle ödeme yapılmadığı için serbest kalma hakkı kazanan Elazığspor’un İzlandalı yıldızı Elmar Bjarnason’la iletişime geçen kulüp çalışanları Cuma gününe kadar süre istediler.

Hakimiyet Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre kulüp personellerinin bekleme talebine olumlu karşılık veren İzlandalı yıldız, Cuma gününe kadar bekleme sözü verdi. Bu gelişmenin ardından iş adamları ve şehrin mülki amirleriyle iletişime geçen Elazığspor çalışanları, gerekli 42 Bin Euro’yu bulabilmek için yoğun efor sarf ediyor.

Yine Bordo-Beyazlı ekibimizin bir diğer yıldızı Andreas Tatos’ta da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Yakın bir tarihte ödeme yapılması gereken Yunan yıldız, izinli olarak gittiği Yunanistan’dan dönmeyebilir. Elazığ’a gelmek için yol harcırahını karşılayamadığını belirten Tatos,’un yarın başlayacak olan Osmanlıspor hazırlıkları kapsamında ilk antrenmana çıkmaması bekleniyor.

Durumun içler acısı olduğu Bordo-Beyazlı camiada, iki yıldızın akibeti yakın bir zamanda netlik kazanacak.