Yargı Mensubu Eşlerinden Hayır Kermesi

Tamer ÖREN - Genel merkezi Ankara'da bulunan Yargı Mensubu Eşleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geliri yardıma muhtaç çocukların eğitimi için kullanılacak olan hayır kermesi düzenlendi.

Yargı Mensubu Eşlerinden Hayır Kermesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ahmet Aytar Meydanı’nda düzenlenen hayır kermesi açılışına Elazığ Valisi Çetin Oktay KALDIRIM, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib KORKMAZ, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin DEMİRDAĞ, İl Jandarma Komutanı Alb. Necip ÇARIKÇIOĞLU, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan ERGÜVEN, hakimler, savcılar ve yargı mensupları katıldı.  Derneğin faaliyetleri ve kermesin amacı hakkında bilgiler veren Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib KORKMAZ “ Derneğimizin ihtiyaç sahibi çocuklara yine birden fazla çocuğu eğitim gören, mübaşir, katip, hizmetlilerimizin çocuklarına  burs faaliyeti var. Genel merkezin ricası üzerine Elazığ Adliyesi olarak bu kermesi tanzim ettik. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen kıymetli müdürlerimize meydanı bize tahsis eden belediyemize, cezaevi müdürleri ve personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

Adalet teşkilatının adalet dağıtmanın yanı sıra bu tür sosyal faaliyetlere önem verdiğini belirten Elazığ Valisi Çetin Oktay KALDIRIM “ Hem kendi mensuplarına hem de vatandaşa dokunan güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Geleceğimizin teminatı çocuklarıma burs imkanı sağladıkları için kendilerini, eşlerini tebrik ediyorum. Elazığ’ımızın mert, yiğit insanlarıyla yoluna devam etmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Protokol üyelerinin kurdele kesiminden sonra  hayır kermesinin açılışı gerçekleştirildi. Kermesi  9-10 Mayıs tarihleri arasında  hayırsever vatandaşlar gezip alışveriş yapabilecek.