YANILMAZ İLE 'GÜÇLÜ ELAZIĞ'

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT YANILMAZ'IN AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANMASI ŞEHİRDE SEVİNÇ İLE  KARŞILANDI

YANILMAZ İLE 'GÜÇLÜ ELAZIĞ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olur ve onayıyla Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi şehirde büyük bir coşku yarattı.

 

YEREL YÖNETİMLERDE OTORİTE

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın 1994 yılından beri yerel yönetimlerin her kademesinde görev alan, teknokrat ve bürokrat kimliği ile bir çok başarılara imza attığını ifade eden vatandaşlar, Bu alanda donanımlı bir ismin Ak Parti Genel Merkezince değerlendirilmesinin çok isabetli bir karar olduğunu belirttiler.

 

BÜYÜKŞEHİR TECRÜBESİ ELAZIĞ’DA HİZMET SAĞANAĞINA DÖNÜŞTÜ

Başkan Yanılmaz’ın uzun süre Ankara Büyükşehir Belediyesinde EGO Genel Müdürü olarak görev yaptığını belirten vatandaşlar, Ankara tecrübe ve birikiminin 2014 yılından bugüne Elazığ’a hizmet yağmuru olarak  yansıdığını ifade ettiler.

 

ÖZHASEKİ DUYURDU

Başkan Yanılmaz’a tevdi edilen yeni görevi kamuoyuna ilk duyuran ise Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki oldu. Özhaseki Yanılmaz’ın yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Özhaseki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;Yıllardır Elazığ'a önemli hizmetlerde bulunan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır. Gücümüze güç katacaktır. Hayırlı olsun.’’dedi.

 

TEBRİK MESAJLARI

Başkan Yanılmaz’a Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen görev dolayısıyla ilimiz milletvekilleri başta olmak üzere birçok siyasi ve STK Başkanları kutlama mesajı yayınladı.

 

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAYIMLANAN KUTLAMA MESAJLARI;

 

 

 

 

 

 

 

 

YANILMAZ İLE DAHA GÜÇLÜ ELAZIĞ

Başkan Yanılmaz’ın üstlendiği yeni görev ile Elazığ’ın Ak Parti Genel Merkezde daha da güçlendiğini ifade eden vatandaşlar önümüzdeki süreçte bunun somut neticelerinin şehre yansıyacağını, şehrin çözüm bekleyen birçok sorununun kısa sürede çözüleceğine inandıklarını belirttiler. (Haber Merkezi)