YANILMAZ'I BAŞARILI  BULUYORUM

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

 YANILMAZ'I BAŞARILI  BULUYORUM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol Kara/ Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Suriye konusunda Sayın Erdoğan’ın söylediklerinin  samimi olarak ortada olduğu için, askeri olarak da yaptığı tespitler kabul görmeye başladı ‘’diye konuştu.

Ağar, “Artık Dünya genelinde hakkımız teslim edilmeye başlandı. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda çok tecrübeli. Çok çalışkan bir lider onun önderliğinde Türkiye’nin iyi bir yere geleceğini ben çok net görüyorum. Artık Dünya Türkiye’nin bütün tezlerini kabul etmiş durumda.” diye konuştu.

Ağar, Modern Belediyeciliği Ak Parti’nin Türkiye’ye  getirmiş olduğu bir sistem olduğunu söyleyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, ”Görüldüğü gibi Belediye hizmetlerinde Elazığ ‘da gözle görülür bir değişim var. Mücahit Yanılmaz’ı tebrik ediyorum. Ak Parti zaten çalışacak insanları getirir. Bizde sıkıntı olmaz” diye konuştu.

 

TERÖRLE MÜCADELE ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

Zülfü Tolga Ağar, ‘’Çok şükür istihbarat güçlerimiz yurt dışında teröristleri teker teker toplamaya başladı’’ diye konuştu.

Ağar, ”Ülkemizde bu teknoloji ve istihbarat birleştiği zaman tabi çok güzel sonuçlar alıyoruz. Gönül ister ki terör olayları olmasın. Ama bundan sonra içişleri bakanlığımız ile Milli istihbarat teşkilatımızın Türk silahlı kuvvetlerinin koordineli çalışması ile çok daha iyi noktalara geleceğimize tahmin ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN’IN TEZLERİNİ ARTIK DÜNYA KABUL EDİYOR

Türkiye’nin başından beri Suriye de hiç rant peşinde olmadığına dikkat çeken Tolga Ağar, ”Ülkemizin güvenliği başta olmak üzere Dünya’nın bütün ülkelerinde ki mazlumların yanında oldu sayın Cumhurbaşkanımız. Her hangi bir pazarlığın içinde olmadığınız zaman tabiki verdiğin kararlar çok net ve berrak bir şekilde ortaya çıkıyor. 4 Milyona yakın insanı almışız kendi memleketimize mücadele ediyoruz. Koskaca Almanya 10 bin kişi alırken bir sürü problemler çıkarıyor. Sayın Erdoğan’ın söyledikleri samimi olarak ortada olduğu için insani olarak ve onun ötesinde tabii askeri olarak da yaptığımız tespitlerden dolayı kabul görüyor. Hakkımız teslim edilmeye başlandı. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda çok tecrübeli. Çok çalışkan bir lider onun önderliğinde Türkiye’nin iyi bir yere geleceğini ben çok net görüyorum. Suriye konusunda artık Dünya, Türkiye’nin bütün tezlerine kabul etmiş durumda. Bu önemli bir siyasi başarı tabi Türkiye açısından.” dedi.

 

YANILMAZ’I TEBRİK EDİYORUM ŞEHİRDE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VAR

Modern belediyecilik hizmetlerinin Ak Parti hükümeti tarafından Türkiye’ye getirilmiş  bir sistem olduğuna dikkat çeken Ağar, ‘’Bizim için önemli olan partidir. Partim beni nasıl aday gösterdiyse Yerel de de iyi bir aday göstereceğine eminim. Ama Belediyecilik Ak Parti’nin marka başarılardan biridir diye konuştu.

Ağar,” Bundan sonraki süreçte de Elazığ ‘ı hepimizin vizyonu ile beraber daha yukarı taşıyacağımız çok net gözüküyor. O konuda sıkıntı olmaz Allahın izniyle.  Adayımızla birlikte seçime girer seçimi alırız. Modern Belediyecilik Ak Partinin Türkiye getirmiş olduğu bir sistemdir. Son yıllarda Elazığ ‘da gözle görülür bir değişim var. Tebrik ediyorum Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı. Ak Parti zaten çalışacak insanları getirir. Bizde sıkıntı olmaz.”  dedi.