Yağmura Rağmen 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Nisa Yılmaz/ Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıl dönümü aralıklı yağan yağmura rağmen coşkuyla kutlandı.

Yağmura Rağmen 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kutlamalar, sabah Elazığ valiliği önünde başladı. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Kaldırım ve protokol üyeleri valilikte tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin ardından Elazığ Valiliği önünde tören düzenlendi.  Törene Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, diğer protokol üyeleri, STK temsilcileri kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

Tören, Mehteran ve askeri bando eşliğinde, çocuklarında bayraklarla katıldığı tören geçişinin yapılmasıyla kutlamalar sona erdi.