VÜCUDUNUN TAMAMINI YARALAR SARDI

Elazığ'da 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan 35 yaşındaki Atilla Keten'in ailesi yardım bekliyor.

VÜCUDUNUN TAMAMINI YARALAR SARDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Merkez Kırklar Mahallesinde oturan Keten ailesinde Anne Durhan Keten(56) 4 yıl önce Akciğer kanserine yakalandı.

Atilla Keten (35) ise 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanarak ilik nakli yapıldı.İlik nakli yapıldıktan sonra durumu daha da kötüleşen Keten’in vücudunda yaralar  meydana geldi.

Vücudunun tamamında yaralar oluşan Atilla Keten 8 ay öncede iki gözünü de kaybetti.

Baba Hasan Keten,35 yaşındaki oğlunun durumunun güç geçtikçe kötüye gittiğini, modern bir hastane de tedavi görmezse hayatını kaybedeceğini ifade etti.

Geçimini bekçilik yaparak sürdürdüğünü ifade eden Keten,’’Eşim de Akciğer kanseri.Oğlum  ile birlikte ikisi de yatıyor.Maddi gücüm olmadığı için tedavi yaptıramıyorum.’’dedi.

Keten,’’Eşim dört yıl önce akciğer kanserine yakalandı.Oğlum da 2 yıl önce lösemi oldu.İlik nakli yapıldı,ama durumu gün geçtikçe kötüye gitmeye başladı.Hastalarımı yeterince tedavi ettiremiyorum.’’dedi.

DOKTORLAR OĞLUMDAN ÜMİDİNİ KESTİ

Bir buçuk yıl önce dönemin Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun kendilerine yardımcı olduğunu ve kendisine iş verdiğini söyleyen Hasan Keten,’’Valimiz bizleri ziyaret etmişti.O zaman ben çalışmıyordum.Beni bekçi yaptı.Ama şuan ailemin durumu kötü.Maddi gücüm yetmiyor.Oğlumu daha iyi hastaneye götürmek istiyorum.Çünkü oğlumun durumu çok kötü.Doktorlar oğlumdan ümidini kesti.Son çare olarak büyük şehirlerdeki hastanelere götürmemiz gerekiyor.’’diye konuştu.

Yetkililerden yardım beklediğini ifade eden eden Keten,’’Aileme yardım etsinler.Zor durumdayız.Ailemi kaybetmek istemiyorum.’’dedi.

Babaanne    ise yaptığı açıklamada,’’Torunum ve gelinimin durumu göz önündedir.Torunum yaraları çoğalmış.Benimde gücüm yok ki bakayım.Yetkililerden yardım bekliyoruz.’’dedi.