Volkan Serim: 'Gitme dedikleri sürece buradayım'

Elaziz Belediyespor takım kaptanı Volkan Serim, spor servisimize özel açıklamalarda bulundu

Volkan Serim: 'Gitme dedikleri sürece buradayım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta ligin ilk yarısını 23 puanla 9. sırada tamamlayan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Sezonbaşı Orhangazispor’dan transfer edilen takım kaptanı Volkan Serim, ara dönem kampı, yapılan transferlerin takıma uyuma ve Elazığ hakkındaki düşüncelerini spor servisimize değerlendirdi.

Elazığ’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten başarılı futbolcu, gitme dedikleri sürece Elaziz Belediyespor’da kalmayı düşündüğünü söyledi. Ligin ilk yarısında tüm maçlarda forma giyerek 7 gol atma başarısı gösteren Volkan Serim ile gerçekleştirdiğimiz röportaj şöyle;

Ligin ilk yarısını değerlendirecek olursan neler söylersin?

“Ligin ilk yarısında art arda mağlubiyetler aldık ama Alaattin hocanın gelişiyle çıkışa geçtik. 6 haftalık bir periyot yakaladık. Bu periyotla beraber play-offun kapısına kadar dayandık. Ara dönem kampımız bayağı iyi geçti. Eksik bölgelere de takviyeler yaptık. İnşallah Karacabey Birlikspor maçıyla beraber güzel bir seri yakalarız. Bu ligden çıkmak istiyoruz.”

Yeni transferlerin takıma uyumu nasıl?

“3 kardeşimiz Elazığspor altyapısından geldi, 2 kardeşimiz dışarıdan aramıza katıldı. Birlik beraberlik içerisindeyiz. Takıma çok çabuk uyum sağladılar. Hiçbir sıkıntımız yok. Lige adapte olduk diyebiliriz. Karacabey Birlikspor maçını kazanıp üst sıralara tırmanacağız inşallah. Biz play-off oynayacağız başka bir düşüncemiz yok. Kafa olarak da, fizik olarak da Karacabey maçını bekliyoruz.”

Ligde bizi zorlayacağını düşündüğün takımlar hangileri?

“Bütçe olarak Çorum Belediyespor ve Utaş Uşakspor ligin üstünde takımlar. Bütün rakiplerle oynadık. Bizi ezecek bir takım yok. Çorum’u gidip deplasmanda yendik. Uşak’a karşı pozisyonlar kaçırdık. Biz herkese kafa tutacak bir takımız. Uşak’ı bir adım önde görüyorum bizde onların ardından ikinci olarak 2. lige çıkacağız. Hedefimiz bu inşallah.”

İlerleyen yıllarda da Elaziz Belediyespor’da kalmayı düşünür müsün?

“Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Ben burayı kendi memleketim gibi benimsedim. Seviyorlar beni Allah razı olsun, kaptanlıkta verdiler. Kal derlerse kalırım. Ben bir çok kulüpte oynadım. Yönetim olsun, tesis olsun, antrenman sahası olsun çoğu kulüpte yok. Hatta bir çok 2. Lig kulübünden daha iyiyiz. Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Bana gitme dedikleri sürece ben burada kalırım.”

Elazığ için düşüncelerin nedir?

“Buraya gelirken açıkçası tereddütlerim vardı. Elazığ gerçekten çok güzel bir şehir. İnsanları 4 4’lük diyebileceğim bir şehir. Eşimle rahatlıkla dışarı çıkıyorum, geziyorum. İnsanları yardımcı sağ olsunlar. Dediğim gibi gitme dedikleri sürece burada kalırım. Son olarak taraftarlarımızdan destek beklediğimizi söylemek istiyorum. Ligin ikinci yarısında zor maçlarımız olacak. Onları yanımızda görürsek her şey çok güzel olacak. Her maçımıza bekliyoruz”