Vizyonda Bu Hafta…

Nisa Yılmaz/ 19 Ekim'de iddialı birçok yapım vizyona giriyor.

Vizyonda Bu Hafta…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevgili Komşum

Başrollerini Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can ve Emre Altuğ’un paylaştığı Sevgili Komşum; “Geçmişte eşinden gördüğü şiddetin ardından bir süre sığınma evinde yaşayan genç bir kadın, sevgilisi Cengiz (Selim Bayraktar) ile birlikte yepyeni bir hayata adım atmıştır. Artık insanlara yeniden güvenmeye başlamış, mutlu olmayı hatırlamıştır. Sevgilisiyle birlikte bir eve taşındığında, her şeyin çok daha güzel olmasını beklemektedir. Taşındıkları Şale Apartmanı, kapıcısı, kedisever teyzesi ve meraklı, birbirinden değişik karakterde sakinleriyle genç kadının aradığı mutluluk ve huzuru sağlamış gibidir. Ancak bu güven duygusunun ne kadar sahici olduğunu zaman gösterecektir.”

Bir Yıldız Doğuyor

Başrolünde Bradley Cooper, Lady Gaga ve Sam Elliot’un yer aldığı Bir Yıldız Doğuyor, “Bir zamanların ünlü country şarkıcısı Jackson Maine (Bradley Cooper), artık kariyerinde düşüşe geçtiği bir dönemi yaşarken Ally (Lady Gaga) adında yetenekli ancak tanınmamış bir genç müzisyenle tanışır. Ally ile kısa sürede yakınlaşan Jackson, aynı zamanda genç yıldız adayının tanınmasına yardımcı olacaktır.

İlk önce Beyonce'nin başrolünde oynayacağı duyurulan filmde Lady Gaga yer aldı.”

 

Ay’da İlk İnsan

Senaryosunu Josh Singer’ın yazdığı, Damien Chazelle’in yönettiği filmin başrolünde Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke ve Kyle Chandler yer alıyor.

“Film, astronot Neil Armstrong'un (Ryan Gosling) hayatının 1960'lardaki dönemini konu alıyor. Armstrong'un 1969'da Ay'a ayak basan ilk insan olduğu yolculuğa giden süreçte hem NASA'da yaşananlar, hem de Armstrong'un özel hayatı ve eşi Janet'la (Claire Foy) ilişkisi filmde yer buluyor.”