Vizyonda Bu Hafta…

Nisa Yılmaz/Komedi ve dram türünde yerli yapımların öne çıktığı, aksiyon ve bilimkurgu yabancı yapımların yer aldığı beyaz perdede birçok iddialı film yer alıyor.

Vizyonda Bu Hafta…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misafir

Dramatik Senaryosuyla İzleyici İle Buluşacak Olan Misafir;  “Suriye'deki Savaşta Küçük Kız Kardeşi Dışında Bütün Ailesini Yitiren Lina (Rawan Skef), Komşusu Meryem (Saba Mubarak) İle Birlikte Türkiye'ye Kaçar Ve İstanbul'a Gelir. Lina Hala Ülkesine Geri Dönebilmenin Hayali Kursa Da İçindeki Bulundukları Zor Şartlar, Onları Hayal Kurmaktan Ziyade Hayatta Kalma Mücadelesine İtecektir.”

Başrollerini Ürdünlü Oyuncu Saba Mubarak, Rawan Skef, Şebnem Dönmez Ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun Paylaştığı Filmin Yapımcılığını Ve Senaristliğini Andaç Haznedaroğlu Üstleniyor.

Baba 1,5

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken komedi filminin hikayesi, ünlü mafya babası Seyfi'nin (Peker Açıkalın) rakipleri, oğlu olmayan Seyfi'nin ölüp geride bırakacağı imparatorluğu bölüşmeyi dört gözle beklerlerken, Seyfi'nin hiç tanımadığı bir oğlu olduğu ortaya çıkar. Ne var ki bu oğul, hiç Seyfi'nin umduğu gibi yerini gönül rahatlığıyla bırakabileceği niteliklere sahip değildir. Yine de yavaş yavaş mafya olmanın gerekliliklerini öğrenmeye başlar.

Filmin güldüren kadrosunda; Peker Açıkalın, Rüzgar Erkoçlar, Deniz Özerman, Haldun Boysan ve Hakan Bilgin yer alıyor.

Mile 22

“Amerikan İstihbarat Ajanı James Silva (Mark Wahlberg) Ve Ekibi, Birkaç Büyük Şehri Yok Etmeye Yetecek Miktarda Kayıp Radyoaktif Maddenin Yerini Bilen Ve Bir Güney Asya Ülkesindeki Amerikan Büyükelçiliğine Sığınmış Li Noor (Iko Uwais) Adlı Bir Polisi Ülkeden Kaçırmak İçin Çok Tehlikeli Bir Operasyon Düzenler.”

Filmin oyuncu kadrosunda; Mark Wahlberg, Lauren Cohan, John Malkovich, Iko Uwais ve Ronda Rousey yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Peter Berg, senaristliğini ise Graham Roland yapıyor.

Predator

Bilimkurgu ve aksiyon severlerin kaçırmayacağı Predator, “Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna (Boyd Holbrook) Meksika'da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory'nin (Jacob Tremblay) bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır.

The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators'ın arasında konumlanıyor.”

Boyd Holbrook, Olivia Munn, Yvonne Strahovski, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay’ın rol aldığı ve Shane Black’ın yazıp yönettiği film vizyonda…