VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANLIĞINA TEKRAR CAZİM BULUT SEÇİLDİ

Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Muş illerini kapsayan, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası başkanlığına tekrar Cazim Bulut seçildi.

VETERİNER HEKİMLERİ ODASI BAŞKANLIĞINA TEKRAR CAZİM BULUT SEÇİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Muş illerini kapsayan, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Genel Başkan seçimi Veteriner Hekimleri Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası başkanlığı seçimlerine tek listeyle gidildi. Mevcut Başkan Cazim Bulut 4. kez Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Genel Başkanı olarak seçildi.

Cazim Bulut; “Odamız 1971’den bu yanı Türk Veteriner Hekimliği alanında veteriner hekimlerimizin haklarının korunması sektöre katkılar, hayvan sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda çalışmalar yapan odamız. Dün Olağan Genel Kurulumuzu yapmıştık. Bugün de değerli meslektaşlarımızın teveccühü ile 4. Dönem olarak tekrar oda yönetimine talibiz. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de öncelikle sahadaki meslektaşlarımızın haklarının korunması, şartlarının iyileştirilmesi konusunda, hayvan sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusundaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.(