VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Çemişgezek Kaymakamı Elazığlı Hemşerimiz  Harun Kazez, yaptığı çalışmalar ile takdir ediliyor.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ Elazığ Hakimiyet Gazetesi Elazığlı olup diğer illerde görev yapan bürokratların yapmış olduğu çalışmaları okuyucularımız için takip ediyor.

Bundan sonra Haftanın bir günü Elazığlı bürokratlarımızın görev yaptığı il ve ilçelerde yapmış olduğu çalışmaları kaleme alarak, okuyucularımız ile paylaşacağız. Bu haftaki durağımız  Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi. Çemişgezek İlçesinde görev yapan Elazığlı Kaymakam Harun Kazez’in yapmış olduğu çalışmaları gündeme aldık.

HARUN KAZEZ KİMDİR?

05 Temmuz 1981 tarihinde Elazığ’da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı.

2000 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünü kazandı, bir yıl süreyle burada öğrenim gördükten sonra 2001 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümüne yatay geçiş yaptı ve 2004 yılında mezun oldu. 2006 yılında Maliye Bakanlığının açmış olduğu Vergi Denetmen Yardımcılığı sınavını kazanarak 2007-2009 yılları arası Gaziantep ilinde görev yaptı. 2008 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı yazılı sınavında birinci olan Kaymakam Kazez, 2009 yılında 96. Dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine girdi.

Sırasıyla Kastamonu Pınarbaşı ve Elazığ Baskil İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 2010-2011 yılları arasında Fransa’nın Franche Comté bölgesi Besançon İli Franche Comté Üniversitesi’nde dil öğrenimini sürdürdü.

2011 yılında bir ay süreyle Fransa’nın Strasbourg Bölge Valiliği’nde İdari staj yaptı ve burada resmi kurum ve kuruluşlarda çeşitli incelemelerde bulundu. 2012 yılında Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak Kırıkkale İlinin Sulakyurt ilçesine atandı. Harun KAZEZ bekar olup iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

ÇEMİŞGEZEK HALKI İLE GÜÇLÜ BİR BAĞ KURDU

Çemişgezek Kaymakamı Elazığlı Hemşerimiz Harun Kazez,ilçede yaptığı çalışmalar ile takdir kazanıyor. Göreve başladığı günden itibaren Çemişgezek halkı ile iç içe olan ve bütün sorunlara yakından ilgi gösteren Kaymakam Kazez, ilçenin önemli sorunlarına da büyük ölçüde çözüm buldu.

BÜTÜN KURUMLAR İLE KOORDİNASYON KURDU

Kaymakam Kazez, ilk önce Çemişgezek halkının sorunlarını yerinde tespit ederek,çözüm yolları aradı.Çemişgezek İlçesinde bulunan bütün kurumlar ile koordinasyon halinde olan Kaymakam Kazez, halkın taleplerini dinleyerek önemli sorunların çözülmesini sağladı.

KÖY VE MEZRALARI ZİYARET EDİYOR

Harun Kazez,Çemişgezek ilçesinde  sıklıkla toplumumuzun genelinin fikrini almak için toplantılar düzenliyor. Köy ve mezraları  kurumların  amirleriyle birlikte ziyaret ediyor. Vatandaşları yönetimin ortak paydası olarak kabul ederek, ihtiyaçları ve hizmet önceliğini ona göre belirliyor.

ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulunan Çemişgezek Kaymakamı Elazığlı Hemeşerimizi Harun Kazez, ’’İlçemizdeki köylerin alt ve üst yapı çalışmalarını  büyük oranda tamamladık.Köylerimiz ve köylülerimizle Kaymakamlığımız arasında herhangi bir mesafe bulunmamaktadır. Kapımız vatandaşımıza her zaman açıktır.’’ dedi.

DEVLETİN İMKÂNLARINI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYORUZ

Kaymakam Kazez, ’’Başta kurumlarımız ve çalışanlarıyla; sivil toplum kuruluşlarımız ve kıymetli halkımızla birlik ve beraberlik içinde gerek devletimizin imkânları, gerekse yerel imkânlarla vatandaş odaklı çalışmalar gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Kıymetli hemşerilerimize gücümüz yettiğince, can yoldaşı, dert ortağı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

HAKİMİYET GAZETESİ’NE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, "Hakimiyet Gazetesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketim Elazığ’a ve Çemişgezekli hemşerilerime selamlarımı gönderiyorum.’’ diye ifade etti.