VAN KAHVALTI SARAYI STANDINA YOĞUN İLGİ

Başak Meral Gündüz/Elazığ'da Kahvaltı sektörüne iyi bir başlangıç yapıp kahvaltıda enleri birleştiren Van Kahvaltı Sarayı doğal ve yöresel ürünleri yanı sıra güleryüzlü hizmetiyle göz doldurmaya devam ediyor.

VAN KAHVALTI SARAYI STANDINA YOĞUN İLGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van Kahvaltı Sarayı Elazığ Şubesi  İstanbul'da düzenlenen CNR EXPO Bayim olurmusun? Fuarına katıldı.Yoğun katılım gösterilen fuarda Van Kahvaltı Sarayı Elazığ Şubesi’nin standı yoğun ilgi gördü.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Van Kahvaltı Sarayı İşletmecisi Reşat Demirdağ,Geçtigimiz günlerde Van Kahvaltı Sarayı Elazığ Şubesi olarak  İstanbul'da düzenlenen CNR EXPO Bayim olurmusun? fuarına katılım gösterdiklerini ifade ederek  Amaçlarının Van Kahvaltı Sarayı’nın lezzetlerini Türkiye'nin dört bir yanına taşımak olduğunu söyledi.

Fuarın çok faydalı geçtiğini belirten Reşat Demirdağ,Fuar boyunca rağbet gören bir firma olduklarını bir kez daha gördüklerini söyledi.

Kahvaltıda ürün ve kalite anlamında sürekli en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Reşat Demirdağ, Günün en önemli öğünü olan kahvaltı konseptini Elazığ halkına aşıladıklarını, bundan sonraki dönemde ise daha iyi yerlere gelmek için çalışacaklarını söyledi.