VALİLER GEÇTİ GİTTİ

VALİLER GEÇTİ GİTTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz  hafta sonu Elazığ birçok ünlü ve valiyi ağırladı. Dostlarının çocuklarının düğün ve sünnet merasimleri için ilimize gelen eski içişleri bakanı Efkan Ala, Eski bakanlardan ve Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Trabzon Belediye Başkanı ve eski Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve şimdiki Yalova Valisi olan eski Elazığ valisi Muammer Erol hafta sonunda hemşerilerimizin konuğu oldular.

Elazığ birçok bakan yanında geçmişte Elazığ Valiliği yapmış iki ismi ağırladı. Ancak bu ziyaretlerde dikkat çeken en önemli husus valilerin bir araya gelmemeleri.

Bu görüntü “gelen vali giden valiyi istemez” sözünün  efsane olmadığı bir kez daha ortaya koydu. Yalova Valisi Muammer Erol’un, yeni valiler, göreve gelen  belediye başkanı ve il protokolünün pas geçip Mollakendi belediye başkanı Mehmet Enis Doğan’ı ziyaret etmesi, Doğan adına bir güzellik olsa da Vali Erol adına devlet adamlığına yakışmayan  bir davranış oldu yorumlarına sebep oldu. Hani kim ne yapsın Yalova valisini deyip geçmeyin. Sonunda vali validir nitekim..