VALİ KALDIRIM, KAPALI ÇARŞI'YI ZİYARET ETTİ

VALİ KALDIRIM, KAPALI ÇARŞI'YI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’ın önemli mekanlarından Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Vali Kaldırım, esnafın talep ve isteklerini yerinde dinleyerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişare geleneğini devam ettirdi.

Çarşıyı gezmeye gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Kaldırım, esnaflardan gelen yöresel ikramları da geri çevirmeyerek Elazığ’ın yöresel ürünlerini de yerinde tattı. 

Kapalı Çarşı’nın Elazığ’ın önemli kültür ve ticaret merkezlerinden biri olduğunu hatırlatan Vali Kaldırım, “Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bugün ki durağımız Kapalı Çarşı oldu. Bu mekan gerek kültürel gerekse ticari faaliyetler bakımından Elazığ açısından son derece önemli bir yer. Buraya gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimiz Elazığ’ın geleneksel lezzetlerinden orcik,badem şekeri, pestil gibi yöresel ürünlerden tutun da su ürünlerine kadar bir çok ürünün teşhir edildiği ve yer aldığı son derece önemli bir tarihi çarşımız. Burada gezerken esnafmızdan ve vatandaşımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Bu geri dönüşleri değerlendirerek önümüzde ki günlerde daha iyi ve sağlıklı hizmet verilmesi gayreti içinde olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.