Vali Kaldırım ,Elazığlıların Yeni Yılını Kutladı

Vali Çetin Oktay Kaldırım, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Elazığlıların yeni yılını kutladı.

Vali Kaldırım ,Elazığlıların Yeni Yılını Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Kaldırım,''Anadolu’nun bu müstesna beldesinde, ismiyle müsemma aziz insanlarının şehrinde yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yeni yıl, umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere, mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmamaktadır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Elazığımızın sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, bir dünya kenti olması ve dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

2019 yılında amacımız; her yönüyle gelişmiş, akıllı kent konseptiyle yönetilen bir Elazığ inşa etmek, tematik ve odaklı çalışmalarla şehrimizin vizyonunu dünyaya açmak, kültür, sanat, tarih, doğa, kış ve inanç turizminde önemli bir uluslarası destinasyon olmak, eğitim, sağlık, bilişim ve yeni nesil alanlarda önemli bir merkez haline gelmek, yatırım ortamı ve iklimini daha da iyileştirmek, gelişen ve çeşitlenen tarım, sanayi ve lojistik altyapısıyla üretimde hedeflenen yerlere ulaşmak olacaktır. Bu minvalde toplumun tüm kesimleri ile birlikte aynı bakış açısı ve sinerji içerisinde hareket edecek, birlik ve dayanışma içerisinde olmaya gayret edeceğiz.

Şehrimizi ön plana çıkaran özgün ve mümeyyiz vasıflarımızı daha da geliştirerek her şeyden önce övündüğümüz ve dünyanın en kalitelisi olarak gördüğümüz insan kaynağımızı daha vasıflı hale getirerek bütün bu hedeflerimizi ortak akıl ve elbirliğiyle gerçekleştireceğiz.

2019 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm dünya için barış, kardeşlik ve huzur ortamının arttığı, sıkıntıların sona erdiği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Özellikle her anlamda ve her alanda dünyaya örnek olan, farklı ve değerlerüstü medeniyet tasavvuru ve yönetim anlayışıyla dünyanın neresinde olursa olsun garip, gureba, dertli, ihtiyaç sahibi herkese şefkat ve merhamet elini uzatan, bütün insanlığa çok büyük değerler katan ve katkılar sunan bu güzel ülkemizin daha da gelişerek dünyada hedeflediği ve hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın her türlü sıkıntılardan azade, huzur dolu bir yılı olmasını temenni ediyor, vatansever, mert, yiğit, misafirperver, alicenap, mukaddesat ve bayrak aşığı Elazığlı hemşerilerimin, her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.''