Vali Kaldırım'dan flaş Elazığspor açıklaması!

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor'da yönetim kurma çabaları hakkında da değerlendirmeler yaptı

Vali Kaldırım'dan flaş Elazığspor açıklaması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en karanlık dönemini yaşayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, sıkıntılar el birliğiyle aşılmaya çalışıyor. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor’da yönetim kurma çabaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

“SPONSORLUK DAHİL BİR KAÇ GÖRÜŞME YAPTIM, SÖZ ALDIK”

Çoğunluk sağlanamadığı için ilk kongrenin ertelendiğini hatırlatan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Transfer noktasında özellikle ihtiyaç var. Tahtanın açılması için önemli bir bütçe gerekiyor. Ben Ankara’dayken birkaç görüşme yaptım. Belli bir oranda da destek sözü aldık. Tabi öncelikle güçlü bir yönetimin oluşması gerekiyor. Bu konuda Kayyım Başkanı Sebahattin bey ve Elazığ TSO Başkanımız yoğun bir çalışma içerisindeler. Görüşmeler yapıyorlar. Malumunuz Ankara’da ve burada iki toplantı yapıldı. Ortak hareket edilmesi kararı çıktı. Ben dün Asilhan beye de kulüp başkanına da söyledim. Bu mutabakat önemli bir mutabakat. Atılacak her adımda finansman, sponsorluk anlamında ortak hareket etmekte fayda var. Ön görüşmeler yapıyorlar. Milletvekillerimizi, belediye başkanını bilgilendirecekler. Olgunlaştığı zaman da bir toplantı planlıyorlar. Bu toplantıya bizleri, milletvekillerini, belediye başkanını davet ederler. Otururuz bu kulübü yönetebilecek, kim katkı sağlayabilir herkesle görüşülür. İnşallah hafta sonuna kalmadan herkesin güven duyacağı, herkesin kulüp böyle yönetilir diyebileceği güçlü bir yönetim modeli ortaya çıkar. Sponsorluk dahil birkaç görüşme yaptım. Sözleri de aldık. Yönetim Kurulu oluşturma süreci sağlıklı bir şekilde devam ediyor. İyi bir yönetim oluştuğunda sonrasının daha kolay olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.