' DURMAK YOK YOLA DEVAM'

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı,' Elazığımızın her ilçesinde ciddi sosyal,kültürel,sportif altyapı ve ekonomik yatırımlar yapılıyor bir çoğu bitirilip hizmete alınıyor ve Elazığ büyük Türkiye yolunda ilerlemeye devam ediyor' dedi. 

' DURMAK YOK YOLA DEVAM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meclisin kapalı olmasını fırsat bilerek Elazığ’da partisinin hem belde, ilçe kongrelerine katılan hem de yeni temeli atılan, açılışı yapılan projeleri ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verdi.

 

Meclisin kapalı olmasının kendilerinin faaliyetleri ve çalışmalarını kendi İllerine taşıdıkları anlamına geldiğini belirten Milletvekili Açıkkapı;” Bu bağlamda güzel İlimiz Elazığımızda çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin başına fiilen dönmesi ile liderimizin büyük Türkiye hedefleri doğrultusunda AK Parti’de bir bayrak değişimi yani kongre süreci başladı. Bu süreçte bazı arkadaşlarımız, başka arkadaşlarımıza bayrağı devrederek davamıza farklı platformlarda katkı sunmaya devam edecek ve bu süreçte bazı yeni arkadaşlarımız görevi devralacak. Elazığ genelinde belde ve ilçe seçimleri ile yenilenen AK Parti kadroların tatlı telaşı var ve bizler de bu çerçevede partimizin kongre süreçlerinde yer alıyor ve çalışmalar yürütüyoruz. Elazığımızda her ilçemizde ciddi sosyal,kültürel,sportif altyapı ve ekonomik yatırımlar yapılıyor bir çoğu bitirilip hizmete alınıyor ve Elazığ büyük Türkiye yolunda ilerlemeye devam ediyor. İlimize yeni gelen Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile biten yatırımların açılışlarında, devam edenlerin yerinde denetimlerinde ve başlayacak olanlarında temel atma süreçlerinde birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz”diye konuştu.

“ZİYARETLERDE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Elazığ’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Açıkkapı,” Palu ilçemizde ‘Bilinçli Gençler Mutlu Yarınlar” projesinin 1 Ağustos tarihinde başlayan çalışmalarını gözlemledik ve gençlerimizin gözlerindeki pırıltıya yakından şahit olduk. Bu çalışma ile gençlerimizin gelecek yarınlara daha donanımlı hazırlanmalarına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Yine Kadim tarihiyle Palu'da çok geçmiş dönemlere dayanan kültürel zenginliği olan ilçemizde turistik amaçlı yapılan ve yüzde 65’i TKDK hibesi ile özel sektör yatırımı olarak gerçekleştirilen bir otelimizin inşaatını yerinde inceleyerek bu tür yatırımların önemine vurgu yaparak böylesi yatırımların ilçelerimizde yaygınlaşmasını arzuluyoruz. Aslında yatırımlar ve geziler Palu ile sınırlı değil tabii ki. Örneğin, geçen hafta İlimizde ağırladığımız Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun katılımıyla değeri 227 Milyon TL olan 7 yatırım Projesinin temelini attık, inşallah yakın bir gelecekte Uluova Sulama Projemizi de hayata geçirecek bir takım hizmetler Elazığımıza kazandırılmış olacak. Başka bir örnek ise bitmek üzere olan Hamza Bey İçme Suyu barajının sona gelmiş çalışmalarını yerinde inceledik ve bu barajımızda yakında Elazığımızın hizmetine girmiş olacak.Tüm çalışma ve incelemelerimizin yanında sürekli olarak hemşehrilerimizle bir araya gelerek onları dinliyor, istek ve önerilerini alıyor bunların çözümleri için gerekli adımların atılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Köylerimizi ve İlçelerimize yapılan ziyaretlerimizle hemşehrilerimizle gönül köprüsü kurmaya devam edeceğiz. Büyük Türkiye yolunda Elazığ için daha yapılacak çok çalışma ve alınacak yollar var. Teşkilatlarımızla beraber kurucu liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yük olmaya değil yükünü almaya devam edeceğiz. Dolayısıyla Durmak yok yola devam diyoruz” sözleri ile konuşmasını tamamladı.