UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİNİ MİLYONLARCA ÖĞRENCİ, KANAL 23 EKRANLARINDAN İZLİYOR

Final Okulları tarafından hazırlanan ve Kanal 23 ekranlarında yayınlanmaya başlanan uzaktan eğitim programı öğrencilerden tam not aldı.

UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİNİ MİLYONLARCA ÖĞRENCİ, KANAL 23 EKRANLARINDAN İZLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yayınlanmaya başlandığı andan itibaren yüzbinlerce öğrencinin Kanal 23 ekranlarından ve birçok sosyal mecradan takip ettiği dersleri, yine bir Elazığ markası olan Final Eğitim Kurumlarının uzman eğitimci kadrosu hazırlıyor.

Günler öncesinden duyurusu yapılan ve 23 Mart Pazartesi günü itibariyle başlanan uzaktan eğitim programına, sınava hazırlık gruplarının yanı sıra ara sınıflarda okuyan öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla aksayan eğitim ve öğretimin telafi edilmesinin amaçlandığı programlar dolayısıyla, öğrenciler bulundukları ortamdan ayrılmadan eksik kaldıkları dersleri takip edebilecek, rehberlik uygulamalarından yararlanabilecek.

Türkiye’de TRT EBA TV ile eş zamanlı olarak başlayan program bölgede bir ilk olma özelliği taşıyor.

TRT Eba TV ile birlikte Kanal 23 ekranlarında da uzaktan eğitim dersleri yayınlanmaya başladı. Final Okulları tarafından hazırlanan ders programı sınava hazırlık konuları başta olmak üzere, ara sınıflar içinde verimli ders konularını içeriyor.

Bölgede ilk kez yayınlanan Uzaktan Eğitim Programı süreç boyunca Kanal 23 ekranlarında öğrencilerle buluşmaya devam edecek. Türkiye genelinde programı takip eden milyonlarca öğrenci, sınava hazırlık konularını içeren ders programı ile aksayan eğitim sürecindeki eksikliklerini kapatarak, sınava hazırlıkta avantajlı konuma geçecek. Ara sınıflarda okuyan öğrenciler ise derslerinden geri kalmayacak.

Final Okulları ve Kanal 23 işbirliğinde ülkenin geleceği olan öğrenciler aynı sınıfta etkileşimsel olarak dijital anlamda buluşabilecekleri soru paketleri ile sınavlarda başarı sağlayacak.