UYUŞTURUCU VE FUHUŞ YUVASI

Elazığ'ın merkezinde bulunan Rızaiye Mahallesindeki bir binada yaşanan Uyuşturucu kullanımı ve fuhuş iddiaları mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

UYUŞTURUCU VE FUHUŞ YUVASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Merkez Rızaiye Mahallesi Hacı Tevfik Efendi Sokakta bulunan boş bir binanın fuhuş amaçlı olarak kullanılması ve tinercilerin mekânı haline gelmesine mahalle sakinlerinden tepki geldi.

FUHUŞ YAPILDIĞINA DAİR İDDİALAR VAR

Son yıllarda  Rızaiye Mahallesi Hacı Tevfik Efendi Sokak’ta bulunan bir binada yaşanan olaylar tepkilere yol açtı.Uyuşturucu satıcılarının  ve tinercilerin yoğun olarak kullandığı  binada fuhuş yapıldığına dair iddialarda yer alıyor.

HERGÜN OLAY VAR

Yaşanan bu olaylar nedeniyle Mahalle sakinleri huzursuz olduklarını dile getiriyor. Özellikle mahallelerinde tanımadıkları birçok kişiyi gördüklerini dile getiren Vatandaşlar,’’Yetkililerden kalıcı çözüm istiyor.’’

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

Can güvenliklerinin olmadığını ifade eden Mahalle Sakinleri,’’Mahallemizde huzur kalmadı.Ailelerimiz tedirgin.Hergün kavga var. Binaya girip çıkan  insanlar  genellikle uyuşturucu satıcısı yada  tinerci.Ayrıca bu binanın bazı dairelerinde fuhuşta yapılıyor.’’dedi.

ELAZIĞ’IN MERKEZİNDE BÖYLE OLAYLAR OLMAMALI

Mahalle sakinleri sokakta bulunan bu binanın yıkılması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi;’’Çocuklarımız mahallede oyun oynayamıyorlar. Korktuğumuz için çocuklarımızı dışarı bırakmıyoruz.Elazığ’ın merkezinde böyle olayların yaşanması üzücü.Yabancı insanlar mahallemizden bile geçmiyor.’’dedi.

BU BİNADA KAÇ DEFA YANGIN ÇIKTI

Mahallelerinde bulunan binada son yıllarda devamlı yangın çıktığını ifade eden Vatandaşlar,’’Bu binada Suriyelilerde yaşıyor.Son bir yılda en az 4 defa yangın çıktı.Nedeni bilinmiyor.Ama büyük ihtimalle yanıcı madde atıyorlar yada uyuşturucunun etkisi ile yakıyorlar.Bu sorun devam ederse daha büyük olaylar çıkacak.’’dedi.

SAYIN VALİMİZDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Yetkililerden yardım beklediklerini ifade eden Mahalle sakinleri,’’Olaylar yaşandığında polis ekiplerine haber veriyoruz.Ekipler geldiğinde kaçıyorlar.Daha sonra tekrar geliyorlar.Uyuşturucu kullananlar ve fuhuş yapanlar sürekli bu binada.Polislerde uğraşmaktan yoruldu.Yazıktır,günahtır.Sayın Valimizin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz.’’diye ifade etti.