Umutlarımız 90+7'de dağıldı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz uzun süre üstün götürdüğü maçta iddiasız İstanbulspor'la 2-2 berabere kaldı

Umutlarımız 90+7'de dağıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 31. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor deplasmanda İstanbulspor’la karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 14.00’te Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Caner Ak’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz;

Ahmet Doğan, Murathan Özen, Gökhan Akkan, Idrissa Diarra, Ahmet Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Abdülkadir Kayalı, Camara, Lamine Diarra, Mustafa Eskihellaç ve Serdar Özbayraktar onbiriyle çıktı.

Maça etkili başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz 8. dakikada Serdar Özbayraktar’ın şık golüyle 1-0 öne geçti. Skor üstünlüğünü ilk yarının sonuna kadar taşımayı başaran Elazığspor, soyunma odasına da bu avantajla girdi. İkinci yarıya etkili başlayan İstanbulspor Muhammed ve Duhan’la gole çok yaklaşsa da kaleci Ahmet başarılı kurtarışlara imza attı. 59. dakikada Mustafa’nın sol kanattan yerden ortasını Lamine Diarra müsait durumda kaleye göndererek farkı 2’ye çıkardı. 87. dakikada İbrahim Yılmaz’ın golüyle umutlanan İstanbulspor, 90+7’de Perovic’le eşitliği sağladı ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Golden sonra büyük üzüntü yaşayan Elazığsporlu futbolcular, adeta yıkılırken, temsilcimiz bu puan kaybıyla kümede kalma ihtimalini zora soktu.