TY Elazığspor'da siyasi kriz!

Bordo-Beyazlı ekibimizde başkan Sedat Karataş ve 2. Başkan Karahan Çelik basın toplantısında açıklamalarda bulundu

TY Elazığspor'da siyasi kriz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Tetiş Yapı Elazığspor 2.Başkanı Karahan Çelik, Elazığspor’a maddi destek konusunda siyasi baskı yediklerini belirtirken, Başkan Karataş ise Elazığspor’un önünü kesenlerin kim olduklarını belgeleriyle ilerleyen günlerden kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi.

Maddi anlamda büyük bir çıkmazın içerisinde olan ve gerek kulüp tesisleri gerekse de Atatürk Stadyumu elektriklerinin yeniden kesilmesi üzerine şok yaşayan yönetim kurulu, ilimiz siyasilerine sert mesajlar verdiler.

“ALLAH DÜŞMANIN MERTİNİ VERSİN”

Basın toplantısında ilk olarak konuşan 2. Başkan Karahan Çelik, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Gazişehir maçının oynanmama riski oluşturduğunu belirtti.  Hiçbir yetkiliden destek alamadıklarını ifade eden Çelik, Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın , “Kendisine siyasi baskı olduğu” gerekçesiyle destek veremeyeceğini söylediğini iddia ederken, “Eğer sorun biz isek bizimle kişisel sorunları varsa, siyasilerin destek sözü vermeleri durumunda, yarın görevi bırakmaya hazırız. Allah düşmanın da mertini versin. Böyle bir baskı yapsa araştırılsın ve kim oldukları kamuoyuna açıklansın” dedi.

“ELİMİZDE BELGELER VAR”

“Daha sonra söz alan Başkan Sedat Karataş ise yaptığı değerlendirmede, ellerinde bilgi ve belgeler bulunduğunu ve bu duyarsızlığın devam etmesi durumunda kamuoyuna açıklayacaklarını ifade ederek, “Bu şehrin ekmeğini yiyip, ihanet edenlere yazıklar olsun. Burası bizim babamızın dükkanı değil. Bu takıma kim ihanet ediyorsa Allah kör etsin” dedi.