Tutaş: 'Yeni bir başlangıç yapacağız'

Haftasonu Alibeyköyspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor

Tutaş: 'Yeni bir başlangıç yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 19. haftada İstanbul ekibi Alibeyköyspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarına yaptığı çift antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde saat 10.00 ve 16.00’da gerçekleştirilen antrenmanlara sakatlıkları bulunan Ferhat Canlı ile Yunus Can Bozkır katılmadı. Öte yandan Elaziz Belediyespor’da Kemerspor 2003 karşısında sarı kart gören Ali Akburç cezalı duruma düştüğü için Alibeyköyspor karşısında sahada olamayacak.

TUTAŞ: “MUTLAKA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Çalışmalar ve takımın son durumuna ilişkin olarak bilgiler veren Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Geçen hafta Kemerspor karşısında son dakika golüyle 3 puandan olsak da takımın genel durumu beni mutlu etti. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız yavaş yavaş form tutuyor. İnşallah ilerleyen haftalarda üst sıralara tırmanacağız. Yeni bir başlangıç yapmak adına Alibeyköyspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Onlar da geçen hafta Sultanbeyli Bld. karşısında 4-0 gibi bir galibiyet alarak hava yakaladılar ama biz onları eli boş göndereceğiz ” dedi.