Tutaş: 'Çıkaracağımız çok ders var'

Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, 1-1'lik Fethiyespor beraberliği sonrası 'toparlanacağız' mesajı verdi

Tutaş: 'Çıkaracağımız çok ders var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 4. Haftası’nda konuk ettiği Fethiyespor’la 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretine devam eden Elazığ Belediyespor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Kendi sahalarında 3 puan almaları gerektiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, takım ruhunu sahaya yansıttıkları zaman daha iyi futbol oynayacaklarını söyledi.

3 maçtır enteresan goller yediklerini ifade eden Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Rakibin organize atağıyla yediğimiz goller yok. Organize bir gol yesek diyeceğim ki gol yedik. Bizim açımızdan da bakıyorsun gole giderken zorlanıyoruz. Dönen toplarda zorlanıyoruz. Hırs bakımından daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum ben. Bugün gerçekten son saniyede kazanabilirdik ama kazanırken de kendi hatalarımızı görmek zorundayız. Bu maçın analinizi yapmak isteyince dışardan zorlanıyorsun. Dışardan bazı şeyler daha net görünüyor zaten. Hatalarımızı konuşacağız, değerlendireceğiz. En baştan da söylediğimiz gibi bizim hedefimiz varsa, Fethiye’de önemli değil, öbür takımlarda önemli değil. Hedefimiz bir yere gitmekse 3 puan almak zorundayız. Bugün kaybedebilirdik de, son saniyede kazanabilirdik de. Kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puan var. Geçen hafta kaybettiğimiz 2 puan var böyle. Toparlanacağız. Bu takım, takım ruhunu sahaya yansıttığı zaman daha iyi futbol oynayacağız. Bu maçtan çıkaracağımız çok ders var. Fethiyespor puanını aldı gitti, biz kendi sahamızda yine puan kaybettik. Onun çaresine bakacağız” diye konuştu.