Tutaş: 'Camia olarak ihtiyacımız vardı'

Elazığ Belediyespor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını belirterek, camia olarak bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi

Tutaş: 'Camia olarak ihtiyacımız vardı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 14. Haftası’nda evinde Fatsa Belediyespor’u 4-1 yenerek haftalar sonra 3 puan hasretine nokta koyan Elazığ Belediyespor’da maç sonu Sportif Direktör Alaattin Tutaş açıklamalarda bulundu.

Haftalar boyunca takım kalitesine yakışmayan skorlar aldıklarını dile getiren Elazığ Belediyespor Sportif Direktörü Alaattin Tutaş, “Biz her zaman takımımızın iyi olduğunu söylüyorduk. Fakat kimseye bir türlü inandıramadık. Gerçekten kaliteli bir takımımız var. Fatsa Belediyespor maçı gerçekten bizim için 6 değil, 12 puanlık bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Hocamız bıraktıktan sonra futbolcu kardeşlerimizle birlikte olduk. Futbolcularımızı bu maça hazırlamaya çalıştık. 2-0’dan sonra yediğimiz gol bizi kendimize getirdi. Belki bir gol daha yesek bizim için korkulu süreç başlayacaktı. Futbolcularımız kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Sakatlanana kadar çıkmadılar oyundan. Arif gibi, Mazlum gibi, Gökhan gibi sakat futbolcularımız da vardı. Onlar da büyük katkı sağladılar. Camia olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bugünden sonra artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Kemerspor 2003 maçını düşüneceğiz” dedi.