Tutaş: 'Büyük hedeflerimiz var!'

Elazığ Belediyespor FK Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, yarın başlayacak olan TFF 3. Lig 2. Grup'ta yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu

Tutaş: 'Büyük hedeflerimiz var!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında Ağrı 1970 Spor’u Pazar günü konuk edecek. Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediyespor FK Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, hedefleri ve takımın son durumuna ilişkin açıklamalar yaptı.

“İYİ İSİMLER KADROMUZA KATTIK”

Sezon öncesi eksik olan mevkilere önemli takviyeler yaptıklarını ifade eden Teknik Direktör Tutaş, “İç ve dış transferde önemli transferlerimiz oldu. Başkanımız Ahmet Toprak ve yönetimimizin özverili çalışmalarıyla bu sezon farklı bir Elazığ Belediyespor izlettireceğimize inanıyoruz. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı seyircisiz oynama kararı her ne kadar bizleri üzse de futbolcularımızın sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğinden şüphem yok. Ağrı 1970 Spor’da iyi bir ekip ama biz büyük hedefleri olan bir takımız. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız ve kazanacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

“FUTBOLCULARIM ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR”

Takımdaki havanın pozitif olduğuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Hazırlıklarımızı mutlak 3 puan üzerine yaptık biz. Ligin ilk maçları sürprizlere açıktır ama biz o sürprize izin vermeyeceğiz Allah’ın izniyle. Her biri birbirinden değerli futbolcularım var. Hepsi de elinden geleni yapacaktır. Maç gönül isterdi ki seyircili olsun ama nasipte yokmuş. Lig uzun bir maraton. Biz bu maratonda 12. adamımızı her zaman yanımızda görmek isteriz bundan sonraki maçlar için. Biz tüm planlamamızı şampiyonluk üzerine kurduk ve taraftarlarımızın vereceği destekle işimiz daha da kolaylaşacaktır. Allah sakatlıksız, kazasız, belasız ve başarılarla dolu bir sezonu geçirmemizi nasip etsin inşallah” dedi.