TÜRKLERİN GİZLİ SİLAHLARI

TÜRKLERİN GİZLİ SİLAHLARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korona virüsü ile küresel mücadele devam ederken, salgının Türkiye sınırları içerisine gelmesinin ardından satışlarını artıran kolonya, dünyanın gündeminde... Fransa'nın resmi haber ajansı AFP, "Türklerin gizli silahı: Kolonya" başlığını kullandığı bir dosya haber hazırladı.

Kolonyanın, corona virüsü öncesinde de Türk toplumunda önemli bir yeri olduğu örneklerle anlatılırken haberin başlığında, “Türklerin gizli silahı: Kolonya” başlığı kullanıldı.

Dünya Türklerin gizli silahı olarak kolonyayı konuşurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci bir gizli silahı da devreye aldı.

Fransız medyası Türk halkının korona virüsten korunmasında en önemli silahın limon kolonyası olduğunu yazmasının üzerinden iki gün geçmeden bir virüs silahımız daha oldu ve geçtiğimiz aylarda çamaşır deterjanlarında kullandığımız asla kimyasal içermeyen bor madeni bu kes dezenfektan maddelerinin de hammaddesi oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlanacağını duyurdu. Bakan Dönmez, Cumhurbaşkanı'na video konferans üzerinden ürünü gösterdiğinde Erdoğan, ürünün reklamının yapılması talimatını verdi.

Bakan Dönmez, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız bor katkılı el dezenfektanının seri üretimine başlıyoruz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullanması, kolonyadan sonra ikinci gizli silahımızın bor olması batının kafasını bir kez daha karıştıracak gibi.