'Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlenerek çıktı'

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, tüm dünyanın içinde bulunduğu Koronavirüs krizinden, Türkiye'nin diğer tüm krizlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çıkacağını söyleyerek, 'Türkiye son yirmi yılda birilerinin ellerini ovuşturarak ülkemizin bölünmesini bekledikleri her kriz anından, şükürler olsun ki bir dünya liderinin, bir ülkenin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlenerek çıktı ve çıkmaya da devam ediyor' dedi.

 'Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde güçlenerek çıktı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Ağar konuşmasında şu sözlere yer verdi;“Kriz zamanları, tüm toplumlar güçlü liderlere ihtiyaç duyarlar. Türkiye, siyasi tarihinde atlattığı birçok büyük krizde dünyanın en güçlü liderlerinden birinin yönetiminde oldu ve olmaya devam ediyor.

Tüm dünyanın yeni bir krizle boğuştuğu bugünlerde, ülkemizi her türlü felaket senaryosundan, her türlü kumpas ve krizden sağ salim selamete çıkaran bir liderimiz olduğu için ne kadar şükretsek az. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş başarılara imza attı. Koronavirüs krizi ile mücadele ettiğimiz bugünlerde de görüyoruz ki, Cumhurbaşkanımız vatandaşın sağlığı, maddi ve manevi refahı, ülke ekonomisi ile birlikte çok yönlü olarak yönettiği bu süreçte yine tüm kesimlerin umudu olmuş durumda.

Yapılan anket ülkenin tüm siyasi görüşlerinin tek çatı altında toplanarak, Cumhurbaşkanımıza duydukları güveni ve lider konumunda olmasından duydukları memnuniyeti gösteriyor.

Türkiye son yirmi yılda birilerinin ellerini ovuşturarak ülkemizin bölünmesini bekledikleri her kriz anından, şükürler olsun ki bir dünya liderinin, bir ülkenin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde güçlenerek çıktı ve çıkmaya da devam ediyor. Çok az ülke, tarihinde böyle bir lidere sahip olabilme şansını elde etti. Allah, dünyada millet olmanın destanını yazan bu aziz milletin başından Cumhurbaşkanımızı eksik etmesin.”