TÜRKİYE ELAZIĞ'I KONUŞUYOR

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLERE YAZARLARIN İLGİSİ DEVAM EDİYOR. GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ELBÜS PROJESİ İLE İLGİLİ ÖVGÜLERDE BULUNAN HABERTÜRK TEKE TEK PROGRAM YAPIMCISI FATİH ALTAYLI'NIN ARDINDAN SABAH GAZETESİ YAZARI YAVUZ DONAT DA ELAZIĞ'DAKİ HİZMETLERİ KÖŞESİNE TAŞIDI

TÜRKİYE ELAZIĞ'I KONUŞUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da son yıllarda hayata geçirilen projeler ve hizmetler değişik kesimlerce takdir edilmeye ve her fırsatta anlatılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk Televizyonu’nda Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke tek programında elektrikli yerli ve milli otomobillerin tartışıldığı bölümlerde Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği ELBÜS projesi örnek gösterilmiş ve takdir görmüştü.

“BİZ DE İSTANBUL’A İSTİYORUZ”

Teketek programında konuşmacılar Elazığ Belediyesi’nin teknolojiyi en iyi kullanan belediye olarak öne çıkarırken program yapımcısı Fatih Altaylı da “Avrupa’da görsek herifler şahane yapmış deriz. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı kutluyoruz, İstanbul olarak biz de istiyoruz” diyerek Başkan Yanılmaz’ı her konuda olduğu gibi teknolojiyi halka hizmet noktasında  çok iyi kullandığını ifade etmişti.

 

“ELAZIĞ’A SINIF ATLATTI”

Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin Sabah Yazarı Yavuz Donat’ın da dikkatini çekti.  Geçtiğimiz günlerde ilimize gelerek şehri gezen, vatandaşlarla birebir görüşen ve şehrin nabzını tutan Sabah Gazetesi’nin  duayen yazarı Yavuz Donat, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın başarılı bir grafik çizdiğini ifade ettiği yazısında şu görüşlere yer verdi:

Siyasetin altın kuralı...

Evrensel kuralı.

Lider ilk 500 günde "Başarılı bir grafik" sergilerse...

"İkinci dönemi" garantidir.

Adnan Menderes... Turgut Özal... Süleyman Demirel...

Recep Tayyip Erdoğan...

Margaret Thatcher... Ronald Reagan... Bill Clinton.

Aynı kural "Belediyecilikte de" geçerli.

Mehmet Özhaseki...

Yılmaz Büyükerşen... Yusuf Ziya Yılmaz.

Sözü Elazığ'a getireceğiz.

Mücahit Yanılmaz...

2014'te seçildi.

İlk 500 gün... Ve sonrası...

Başarılı.

Elazığ'a sınıf atlattı.

Göreceksiniz... İkinci dönemi garanti.

 

VEFA ŞEHRİ ELAZIĞ…..

Elazığ’ın Türk siyasetinde önemli hizmetleri hayata geçirmekle birlikte milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve bayrağını seven nesiller yetiştiren dava ve siyaset adamlarını da unutmadığını ve bu değerlere karşı vefa göstererek şehrin en önemli bulvarlarına Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu isimlerinin verildiğini yazan Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, “Sağ ol ‘Vefalı Elazığ, Sağ ol Mücahit Başkan” ifadelerini kullandı.

 

VEFA

Elazığ'da yeni bulvar...

Geniş... Trafiği rahatlamış.

Necmettin Erbakan Bulvarı.

Alpaslan Türkeş Bulvarı.

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı.

Sağol "Vefalı Elazığ." Teşekkürler "Mücahit Başkan."

***

İKRAM ÇEŞMESİNDEN ÇORBA AKIYOR

 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ücretsiz çorba sunulan “ikram çeşmesini de oldukça başarılı ve hayırlı bir hizmet olduğuna dikkat çeken Sabah yazarı Yavuz Donat, “beğendik” başlığıyla bakın konuyu nasıl işledi:

BEĞENDİK

İkram Çeşmesi... Şehrin göbeğinde... 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda.

Sabah namazından sonra çeşmeden çorba akıyor.

Akşam da şerbet.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da çeşmeden çorba ve şerbet içenlerden.

Gördük... İçtik... Beğendik.

***

ADEM’İN ÇOCUK YAZ KAMPI’NA ÖVGÜLER

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve final ve sertifika törenine bizzat kendisinin de katıldığı “2. Çocuk Yaz Kampı” için de övgü dolu cümleler kaleme alan Donat, çocukların bu kampta eğlenerek öğrendiklerini ifade etti.  Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın çocuklara yönelik önemli projeleri hayata geçirdiğini ve çocuklara ilgili olduğunu köşesine taşıyan Donat, sertifika töreninde,  kampa katılan çocuklar ile velilerine bir konuşma da yapmıştı.

 

EĞLENEREK ÖĞREN

Belediye...

"Çocukla" çok ilgili.

"Çocuk kampları" var... Kamplarda etkinlik çok.

Resim... Müzik...

Futbol... At binme...

Yüzme... Bisiklet... Zekâ oyunları.

Özetle... Kamp "Eğlenerek öğrenme" merkezi.

Başarılı bir uygulama.

***

GAZETECİ NEŞE BERBER’DEN HİZMETLERE ÖVGÜ

 

Gazeteci Neşe Berber’de Yeni Birlik Gazetesindeki köşesinde ‘’Dünya’da bir ilk’’ başlığıyla Elazığ Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden övgü ile bahsetti.

 

Gazeteci Berber köşe yazısında,’’Elbüsler,Şehit Polis Fethi Sekin Parkı ve Cip Mesire Alanını anlatarak yapılan hizmetlerin önemini anlattı.