Tüm bunlar tesadüf mü?

TY Elazığspor takım kaptanı Mehmet Yiğit, bu sezonu da pas geçmedi ve yine bir Gazişehir Gaziantep maçı öncesi kırmızı kart gördü

Tüm bunlar tesadüf mü?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve son olarak Denizlispor karşısında sahadan 3-0’lık farklı mağlubiyetle ayrılan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, problem oluşturan bir başka konu da kaptan Mehmet Yiğit’in kırmızı kart görmesi.

Kadro kurmakta büyük sıkıntılar yaşayan Bordo-Beyazlı ekibimizde, kaptan Mehmet Yiğit’in de cezalı duruma düşmesi sıkıntıları bir kat daha katladı.

Gördüğü kırmızı kartlarla sık sık taraftarların eleştirilerine maruz kalan kaptan Mehmet Yiğit’in ilginç bir istatistiği de ortaya çıktı. Yapılan araştırmalara göre tecrübeli oyuncusu son 4 sezonda oynanan 3 Gazişehir Gaziantep maçı öncesinde cezalı olurken, 1 Gazişehir Gaziantep FK maçında ise kırmızı kart gördü.

2015-2016 Sezonu’nda oynanan maçın 41. Dakikasında kırmızı kart gören Mehmet, takımını 10 kişi bırakmıştı.

2016-2017 Sezonu’nda ise Denizlispor ile oynanan maçta kırmızı kart gören yıldız stoper, Gaziantep ekibi karşısında cezalı duruma düştü.

2017-2018 Sezonu’nda bu kez Samsunspor ile oynanan maçta sarı kart gören Mehmet, 4. İhtarını alarak Gazişehir Gaziantep maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Ve son olarak stoper Mehmet Yiğit, Denizlispor maçının 82. Dakikasında gereksiz bir pozisyonda rakibine yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalarak Gazişehir Gaziantep FK maçı öncesinde cezalı oldu.