TSO'DA  BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Elazığ Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Oda Üyeleri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve medya mensuplarının katılımı ile Elazığ TSO'daki bayramlaşma töreni coşkuyla kutlandı…

TSO'DA  BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ALAN: ARAKAN MÜSLÜMANLARI UNUTULMASIN

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, İslam Alemi, Oda Üyeleri ve tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik ederek, “Odamızın geleneksel halde getirmiş olduğu bayramlaşma töreni için öncelikle hepinize katılımınız için teşekkür ediyor bayramınızı kutluyorum. Sayın Milletvekilim Ejder Açıkkapı da bugün bayramlaşma törenimize iştirak ederek bizleri onurlandırmıştır. Ben sizler ve medya aracılığı ile tüm İslam aleminin, Odamız üyelerinin ve vatandaşlarımızın bu mübarek gününü kutuluyorum. Bizler huzur ve güven içerisinde bu bayramı idrak ederken kutlamalarımızı maalesef buruk bir şekilde yapıyoruz. Çünkü Arakan’da Müslüman kardeşlerimize yapılan sistematik soykırım vicdanlarımızı sızlatmakta ve büyük bir üzüntü ile olanları takip etmekteyiz. Bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine tüm İslam aleminin bir an evvel ayağa kalkmasını bekliyoruz. Ayrıca, mangalda kül bırakmayan sözde medeni dünyanın da bu soy kırıma artık dur demesini ve ayağa kalkmasını bekliyoruz. Bu düşüncelerle Kurban Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

AÇIKKAPI: ELAZIĞ TSO’NUN ÖNEMLİ ÇALIŞMALARINA ŞAHİDİZ…

Ak Parti Elazığ Milletvekili  Ejder Açıkkapı da yaptığı değerlendirmede Elazığ TSO’nun önemli çalışmalar yaptığını belirterek, “Bugün burada kendi evimde sizlerle birlikte bu bayramı kutlamaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Elazığ TSO çatısı altında burada bir çok arkadaşımızla uzun süre hizmetlerde bulunduk.  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yüz yıllık geçmişi ile ilimiz ekonomi ve sanayisinin gelişmesi noktasına lokomotif bir kuruluştur. Yakın geçmişte ilimiz iş dünyası için yapılan çok önemli çalışmalara ve girişimlere şahidim. Bu nedenle öncelikle Sayın Başkana ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi Arakan da maalesef bir soy kırım yaşanıyor. Biz hükümet olarak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın akan kanın durması noktasında çok önemli girişimleri bulunmaktadır. Birleşmiş Milletlerin artık olaya müdahale etmesi gerektiğine inanıyoruz. Ben de bu düşüncelerle, hepinizin bayramını kutluyorum, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Milletvekili Açıkkapı ve Başkan Alan’ın tüm katılımcılarla bir bir bayramlaşmasının ardından Elazığ TSO’daki program sona erdi.