TRAFİK RAHATLIYOR

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİR GENELİNDE YENİ BULVAR İLE MEVCUT YOLLARIN KALİTESİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

TRAFİK RAHATLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altyapı ile sosyal ve kültürel çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir içi trafiğini rahatlatmak ve sürücülere konforlu bir sürüş imkanı sunmak amacıyla başlattığı projelerini hız kesmeden sürdürüyor.

HASTANE YOLLARI TAMAM

Fethi Sekin Şehir Hastanesi bağlantı yolları ile Ulukent Cirit tepe bölgesindeki yeni bulvar asfalt serimi, Yahya Kemal Bulvarı’nın 3+3 olmak üzere 6 şeride çıkarma çalışmaları yanında birçok mahallede asfalt serim ve bakım onarım çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehrin 30 bin nüfuslu en büyük mahallesi olan Çaydaçıra Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda sürüş güvenliği trafik konforunun artırılması amacıyla yoğun bir çalışma başlattı.

HER ŞEY RAHAT BİR TRAFİK İÇİN

Yaptıkları çalışmaların temel amacının sürücülerin trafikte zaman kaybını önleyerek gidecekleri yere daha kısa sürede ulaşmak ve bunu yaparken de emniyetli ve konforlu bir sürüş keyfi sağlamak olduğuna dikkat çeken Başkan Şerifoğulları, şehrin ana arterleri arasında yer alan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda trafik konforunun artırılması amacıyla bir dizi düzenleme gerçekleştireceklerini ifade etti.

2016 yılında hizmete açılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nda muhtemel olumsuzlukların önüne geçilmesi ve trafik konforunun artırılması amacıyla bir dizi düzenleme çalışması gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Şerifoğulları,  Memur-Sen 1. Etap TOKİ Konutları bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili olarak da görevlilerden bilgi aldı.

YAHYA KEMAL’DE SONA DOĞRU

Çayda Çıra Mahallesinde yapılan çalışmalarla birlikte geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanılan ve şehir içi trafiğinde önemli bir rahatlamayı getirecek olan Zübeyde Hanım Caddesi-Fırat Üniversitesi Hastanesi bağlantısını sağlayan Yahya Kemal Caddesi’nde de sona gelindi.

 620 metre uzunluğunda, 24 metre genişliğindeki Yahya Kemal Caddesi’nde gerçekleştirilen yol genişletme çalışmasıyla, cadde genişliği 32 metreye çıkarılarak, 3 gidiş 3 geliş şeklinde düzenlenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla, trafik yoğunluğunun en fazla olduğu güzergâhlar arasında yer alan Yahya Kemal Caddesi’nde de trafik akışı rahatlatılmış olacak.