Toprak: 'Takımdan umudum var'

Elazığ Belediyespor FK Başkanı Ahmet Toprak, Coşkun Kamaç'ın hazırlayıp sunduğu ve Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Maraton programının konuğu oldu

Toprak: 'Takımdan umudum var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Belediyespor FK Başkanı Ahmet Toprak, katıldığı canlı yayın programında önemli tespitlerde bulundu. Kanal Fırat’ın ekran klasiği olan ve moderatörlüğünü Coşkun Kamaç’ın yaptığı Maraton programına konuk olan başkan Toprak; takımın son durumu ve izlenecek transfer politikası hakkında önemli tespitler yaptı.

“İKİNCİ YARIDA KAYBETTİKLERİMİZİ GERİ ALACAĞIZ”

 Kulüplerde birlik beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Ahmet Toprak, “Bir takımda 1-2 kişinin iyi olması bir anlam ifade etmiyor. Takım halinde yürümek lazım. Bizim yaptığımız transferler kötü transferler değil. Hepsi kendini ispatlamış futbolcular. Takım olarak düzeleceğimizden her zaman inancım vardı. Kötü maçlar kaybetmemize rağmen inancımızı kaybetmedik. Son saniyelerde kaybettiğimiz puanlar oldu maalesef. Önümüzdeki hafta Kocaeli maçıyla devre arasına gireceğiz. Takım umut veriyor, futbolcular çok istekli. Hepsi birbirine alıştı ve seviyor. Bu takıma önce benim daha sonra da Elazığ’ın sahip çıkması lazım. Ciddi bir birlik var. Umudum da var. Geçen hafta Erok’a karşı hatasız oynadık. Genel olarak baktığımızda takım istekli. Ligin ikinci yarısında kaybettiklerimiz alma peşinde olacağız. Ben takımdan umutluyum. Takımı bozmadan motive ederek kampımızı yapacağız. ” diye konuştu.

“BİRAZ GEÇ OLDU AMA BAŞARDIK

Ligin ikinci devresine iyi başlamak istediklerini söyleyen Toprak, “Biraz uzun sürdü takımdaki birlik – beraberliği sağlamak. Hiç umudumu kaybetmedim ben. Hemen hemen 1 aydır işimizi gücümüzü bıraktık onlarla görüştüm. Biraz geç başardık ama bir yere getirdik. Herkes abi kardeş ilişkisinde. Bir kulübün başına gelecek en kötü şey geldi başımıza. Hedefe gideceğiz dedik. 3-4 maçta şanssızlık yaşanınca suçlu aranıyor hemen. O süreçte başarılı olamadık. Birbirimize sahip çıkmamız gerekiyordu. Bu takım güzel bir futbol izletecek duruma geldi. Erok’a karşı pozisyon vermedik ki Erok ligin en iyi takımı. Kaybettiğimiz tüm puanları toplamamız gerekiyor ikinci yarıda” dedi.

TRANSFER POLİTİKASI NASIL OLACAK?

Play-Off hattıyla aralarında 7 puan fark olduğuna dikkat çeken Elazığ Belediyespor FK Başkanı Ahmet Toprak, “İyi giden istikrarlı takım yok grubumuzda. İkinci yarıda herkes kendini düzeltmeye çalışacak. Defansta, özellikle beklerde takviye yapmamız lazım. Çok fazla da takımı bozup maceraya atılmanın anlamı da yok. Bizim futbolcu grubumuz kaliteli. Çok fazla takımı bozmayacağız. Hedefe doğru gideceğiz. Çok transfer yapmayacağız” ifadelerini kullandı.