TOPRAK: 'ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ'

Elaziz Beledyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak ve Teknik Direktör Alaattin Tutaş, play-offu galibiyetlerle tamamlayıp, 2. lige yükselme hedefinde olduklarını söyledi

TOPRAK: 'ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’ta normal sezonu 52 puanla 5. basamakta tamamlayan ve adını play-offa yazdıran Elaziz Belediyespor’da, play-off yarı final ilk maçında oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Alaattin Tutaş refakatinde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

“FUTBOLCULARIMIZ MAÇIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDE”

Futbolcuları ve teknik heyeti play-offa yükselmelerinden dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan Elaziz Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, “Hedefimizin ilk ayağını tamamladık play-offa yükselerek. Cuma günü Tarsus İdman Yurdu ile saat 16.00’da Elazığ’a gelecek. İlk ayağını burada oynayacağız. Futbolcularımız maçın öneminin bilincinde. İnşallah başarılı bir sonuçla buradaki maçın ilk ayağını tamamlayıp Tarsus’a gideceğiz. Play-Offu şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

TUTAŞ: “BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK”

Göreve geldikleri günden itibaren hedeflerini play-off olarak koyduklarını söyleyen Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş ise, “Bu takımın maçlardaki performansı bizim play-offu hak ettiğimizi gösteriyordu zaten. Belki Kızılcabölük maçına bırakmamamız gerekiyordu ama orada da istediğimizi aldık. Kızılcabölük maçından sonra biz Tarsus İdman Yurdu’na odaklandık. Tarsus’la yatıp, Tarsus’la kalkıyoruz, onların yaptığı maçları izliyoruz. Sezon başından beri yaptığımız hataları ve golleri inceledik. Cuma günü taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir skor almak istiyoruz biz. Bu yola baş koyduk, hedefimiz 2. Lig bizim. 2. Lige çıkmak istiyorsak, çok çalışmalıyız. Cuma gününe kadar çok çalışıp, sahada en iyi sonucu almaya çalışacağız” dedi.