Toprak: 'Bizde bu memleketin takımıyız!'

Yıllardır profesyonel liglerde mücadele etmesine karşın Elazığ'da beklediği karşılığı bulamayan Elazığ Belediyespor'da, Kulüp Başkanı Ahmet Toprak destek çağrısında bulundu

Toprak: 'Bizde bu memleketin takımıyız!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2014 yılında kurulduktan sonra 2015 yılı itibariyle Elazığ’ın ismini ülkeye duyuran Elazığ Belediyespor, aradan geçen uzun yıllara rağmen Elazığ’dan beklediği desteği bir türlü göremiyor.

Elazığ’ın profesyonel liglerdeki temsilcisi Kırmızı – Lacivertli ekip, aldığı flaş galibiyetlerle Türk futbol camiasında ses getirmesine karşın, Elazığlılar’dan takdir alamıyor.

Elazığ Belediyespor FK’nın kurucusu olan ve uzun yıllardır başkanlık görevini devam ettiren Ahmet Toprak, yaşanan sahipsizlik ortamına isyan ederek, “Bizde bu ilin takımıyız, yıllardır deplasman gideri olsun, profesyonel bir takım olmamıza rağmen forma reklamı, isim sponsorluğu… hiçbir destek görmedik Elazığ’dan. Bu sahipsizlik ortamının bir an önce dağılmasını istiyor, kıymetli iş adamlarımızdan kulübümüze destek bekliyoruz” dedi.

 

“NEDEN ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILIYOR?”

Takımın kurulduğu günden itibaren başarıyla Elazığ’ın ismini ülke futboluna yansıttığını kaydeden Toprak, “Uzun yıllardır profesyonel ligdeyiz ve bu liglerin saygın takımıyız. Borçsuz, harçsız bu takımı bugünlere kadar getirdik. Her zaman gurur duyulan bir ekip olduk. Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık maalesef. Amatör takımların bile maddi açıdan destek talep ettiği bir dönemde takımımıza destek verilmesini talep etmek abes olmaz herhalde. Neden Elazığ Belediyespor’a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz.” şeklinde konuştu.

“BİZ DESTEĞİ HAK EDEN BİR TAKIMIZ”

Elazığ’da ve Elazığ dışında hemşerilerimizin saygın markalara sahip olduğuna atıfta bulunan Başkan Ahmet Toprak, “Elazığ Belediyespor profesyonel liglerde reklam konusunda destek göremeyen nadir kulüplerden. Liglerde yer alan takımların hemen hemen hepsinde göğüs, sırt ve şort reklamları var. Bizim ise bir deplasman giderimiz dahi karşılanmadı bugüne kadar ne acıdır. En basitinden Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK ile karşılaşacağız. Bu maç A Spor’dan canlı yayınlanacak. Canlı yayında milyonlar Elazığ Belediyespor’u izleyecek. Ha keza ligdeki maçlarımız Kanal 23’ten, TRT Kurdi’den veriliyor. Kulübümüze verilecek bir sponsorluk, bir reklam mutlaka karşılığını bulacaktır. Biz gerek Elazığ’da, gerekse il dışında yaşayan hemşerilerimizi, saygın iş adamlarını kulübümüze desteğe davet ediyoruz. Biz desteği hak eden bir takımız” dedi.

“CUMARTESİ GÜNÜ DESTEĞE BEKLİYORUZ”

Başkan Toprak son olarak cumartesi günü Fethiyespor’la önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Cumartesi günü tüm Elazığlılar’ı Fethiyespor’la oynayacağımız maça bekliyoruz. Futbolcularımız, taraftarlarımızın vereceği moralle maça daha arzulu, daha istekli çıkacaklardır. Futbolcularımız bu desteği hak ediyor. Herkesi Cumartesi günü saat 15.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’ya bekliyoruz” dedi.