TOLGA AĞAR, SEÇİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TOLGA AĞAR, SEÇİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, milletvekili adayları Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti İl Başkanı ile birlikte Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçelerini ziyaret etti.

Zülfü Tolga Ağar ve milletvekili adayları, ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Vatandaşların bayramını tebrik eden Milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Cumhur ittifakı için destek istediler.

Kovancılar ilçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen mitingde konuşan Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar, 24 Haziran seçimlerinde Elazığ’dan Meclis’e 5 milletvekili ile gitmeleri halinde Elazığ’a hizmetlerin çok daha hızlı bir şekilde geleceğini söyledi.

 

Elazığ’a özellikle özel sektör bazında yatırım getireceklerini ifade eden Ağar, şöyle konuştu: “Bu seçimin çok önemli bir ayrıntısı var. Gerçekten çok önemli bir seçime gidiyoruz. Önemli olan şudur ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bürokrasi ve vesayet ortamının kesinlikle ortadan kalktığı, vaktin Elazığ vakti olduğu bizlerin sizlere hizmetleri olağanca hızla getirebileceğimiz çok önemli bir hizmet sistemidir. Sağa sola aldanmayın. Bir vekilin sizlere katacağı bir şey yoktur. Önemli olan bizleri tek liste olarak yollamanız gerekiyor. Milletvekili demek Elazığ’la Ankara arasına döşenen bir kablodur. Bu kabloda farklı renkler olabilir. Bu renkler bu kablonun güçlülüğünün, bağlılığının teminatıdır. Bizleri 5 kişi olarak yollayın. Sizlere gerekli hizmeti en hızlı şekilde getirelim. Allah’ın izni ile 5 kişi olarak gidelim, 5 sene boyunca size hak ettiğiniz hizmeti özel sektör bazında getirelim. Ben bunu şahsım ve diğer arkadaşlarım adına söz veriyorum.” (Bülten Haber)