TOLGA AĞAR: 'BU BÜTÇE ÜLKEMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİDİR'

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu'nun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilmesine ilişkin bir mesaj yayımladı.

TOLGA AĞAR: 'BU BÜTÇE ÜLKEMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİDİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Ağar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE DEVLETİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

“9 Aralık tarihinde görüşmelere başladığımız 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu bu gece Cumhur İttifakı’mızın iradesiyle TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Her iki Kanun’un ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

“BU BÜTÇE ÜLKEMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİDİR”

“Bu bütçe, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğidir. Kenetlenmiş bir Türkiye’nin imarına devam etmemiz gerekiyor. Aydınlık yarınların Türkiye’si bizim için çok önemli. 2023 hedeflerimize ulaşmamız için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, durmadan, yorulmadan çalışıp yolumuza devam edeceğiz.”

“MİLLETİMİZİN GÜCÜYLE HER TÜRLÜ ENGELLERİ AŞMAYI BAŞARDIK”

“AK Parti’miz, kurulduğu günden bu yana ‘Milli İrade’ mücadelesini sürdürmektedir. Milli iradeye tahammül edemeyenler; türlü türlü engellerle, çeşitli organizasyonlar ve farklı yapılar ile karşımıza çıktılar. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini hazmedemediler. Ama bizler milletimizin gücüyle her türlü engelleri aşmayı başardık.”  

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Bütçe çalışmalarını başarılı bir şekilde beraber yürüttüğümüz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, çok kıymetli Bakanlarımız ile Cumhur İttifakı’mızın çok değerli milletvekilli arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”