TOKİ 29 İLDE 161 ARSAYI SATIŞA SUNDU

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 29 ilde 161 arsayı satışa sundu. Şanlıurfa Eyyübiye'de ise yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik imarsız arsa 5 yıl süre ile kiralanacak. 

TOKİ 29 İLDE 161 ARSAYI SATIŞA SUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat illerinde toplam 1 milyon 593 bin 654 metrekare büyüklüğündeki 161 adet arsayı satışa sundu. Ayrıca Şanlıurfa Eyyübiye’de yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik imarsız arsa 5 yıl süre ile kiralanacak. 

Muhammen bedeli yaklaşık 962 milyon TL olan arsalar “açık artırma” yöntemi ile satılacak.

Arsalar konut, gelişme konut, villa konut, ticaret, turizm tesis, rekreasyon alanı, özel eğitim, özel sağlık, rehabilitasyon merkezi, konut dışı kentsel çalışma, çok işlevli merkez, sosyal ve kültürel tesis, akaryakıt istasyonu, tarım imarlı ve imarsız arsalardan oluşuyor. Müzayede 29 Ocak Salı günü saat 13.30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.