Tınarlı, Abdullahpaşaspor'un hedeflerini açıkladı

Ferhat Evsen'in görevi bırakmasıyla Mehmet Koçpınar yönetimiyle birlikte Abdullahpaşaspor'un 2. Başkanlığı'na getirilen Ümit Tınarlı, takımın hedefi hakkında açıklamalarda bulundu

Tınarlı, Abdullahpaşaspor'un hedeflerini açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi ekiplerinden Abdullahpaşaspor’da 12 yıl aktif başkanlık görevinde bulunan Ferhat Evsen, koltuğunu Mehmet Koçpınar’a devretti. Koçpınar başkanlığındaki 12 kişilik yönetim kurulunda 2. başkanlık görevi ise Ümit Tınarlı’ya tevdi edildi. Tınarlı, takımın hedefleri hakında açıklamalarda bulunarak, hedeflerinin Abdullahpaşa Mahallesi’ni profesyonel liglerde temsil etmek olduğunu söyledi.

“KULÜBÜMÜZÜ EKONOMİK OLARAK İYİLEŞTİRECEĞİZ”

Güçlü bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Tınarlı, “Asıl hedefimiz gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak,  Elazığspor ve ülke futboluna genç yetenekler kazandırmak olacak. Elazığ ve bölgenin en büyük eksiklerinden biri; futbolcu yetiştirememek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bir çok yetenek kaybolup gidiyor. biz bu yola girerken o yetenekleri kaybetmemek için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Yönetimi geç oluşturduğumuzun farkındayız, bir çok kulüp aylar öncesinden yönetimini oluşturarak lige hazırlıklarını yaptılar, bizler bu sene takımın iskeletini kurup seneye şampiyonluk parolasıyla başlayacağız. Abdullahpaşa mahallesinin yetiştirdiği bir çok iş adamı var. Bunlarla istişareler yaparak ilk başta kulübümüzü ekonomik olarak iyileştireceğiz, daha sonrada profesyonel liglerde yarışarak şehrimizin bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.